fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Mobiltelefoner til ældre

Hos os finder du din nye brugervenlige mobiltelefon, der dækker dine behov. Vores udvalg tiltaler ofte ældre, svagtseende og hørehæmmede, men vi møder lige så tit folk der bare ønsker sig nemt telefoni. Du finder herunder din næste mobil med store taster, ekstra høj lydstyrke, kompatibel med høreapparater, store skærme og et enkelt overskueligt design.

Står valget på en Doro 1362, en Nokia 2720, eller den nye smartphone Doro 8080? For at hjælpe dig på vej til den helt rigtige beslutning, har vi lavet to guides. 

Klik her for at se vores Guide til valg af de bedste mobiltelefoner til ældre

Klik her for at se vores Guide til valg af de bedste smartphones til ældre

Producent:
Funktioner:
Nulstil

Brugervenlig klaptelefon fra Doro med nødkald og ekstra høj lyd. Er kompatibel med de fleste høreapparater og har særligt tilpassede app's såsom Facebook.

Levering:
7-8 Dage
DKK 1.349,00
Nyhed

Brugervenlig klaptelefon fra Doro med nødkald og ekstra høj lyd. Er kompatibel med de fleste høreapparater og har særligt tilpassede app's såsom Facebook.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.349,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Sådan finder du den rigtige mobiltelefon til ældre

Vi har mange mobiltelefoner til ældre og andre der stiller særlige krav til deres mobiltelefon. Behovene kan være vidt forskellige på grund af nedsat syn, hørelse eller et nedsat funktionsniveau. Vi gør os umage med at håndplukke de mest brugervenlige kvalitets mobiltelefoner på markedet.
I vores udvalg finder du mange forskellige mobiltelefoner, som dækker en lang række af de behov ældre og personer med et handicap oplever. Vi har mobiltelefoner med store og tydelige taster og ekstra lydstyrke. Størstedelen af vores mobiltelefoner har en tryghedsknap, eller nødkald, der ved et vedvarende tryk ringer op til en række af indlagt nødkontakter. Med et nødkald kan du færdes lidt tryggere alene i hjemmet eller ude, vel vidende du hurtigt vil kunne komme i kontakt med dine nære pårørende ved f.eks. et fald.

Vi hører ofte at det kan være svært at vælge en ny mobiltelefon, enten til sig selv eller en f.eks. en ældre pårørende. Der er et hav af forskellige modeller, hvor mange af dem ved første øjekast kan virke næsten identiske. Heldigvis ved du præcis hvilke behov du skal have dækket og vi ved præcis hvad de forskellige modeller er gode til. En mobiltelefon er ikke bare en mobiltelefon. Du kan med fordel overveje hvad du har behov for. Hvis du egentlig kun har behov for at have en mobiltelefon med dig, der kun skal kunne ringe op og modtage opkald, er det tosset at anskaffe sig en mere kompliceret ældrevenlig smartphone. Mobilerne er nemlig lige så forskellige som dag og nat! Skal mobilen have et kamera? Skal mobilen have GPS? Kan du bedst lide funktionen med at tage røret af og lægge på som en klapmobil har?
Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige mobil der passer til dine behov, ring eller skriv bare til vores kundeservice, så guider vi dig med at finde den helt rigtige mobil, der passer til dig.

Hos os er udvalget stort indenfor telefoni og mobiler til ældre seniorer

I vores sortiment vil du kunne finde telefoner der har:

- Store taster med tydelig skrift
- Ekstra høj ringestyrke og lyd
- HAC: Kompatibel med høreapparat
- Tryghedsknap med Nødkald
- Analoge telefoner med sim-kort
- Smartphones m. ældrevenlig teknologi
- Aktivitets trin-for-trin guidning
- GPS - funktion

Hvorfor handle ny mobiltelefon hos Tele Call?

Når du handler med Tele Call handler du med en lille dansk virksomhed bosat i Odense. Vi tilbyder dig nærværende rådgivning, funderet i over 30 års erfaring i vejledning, rådgivning og servicering af mobiler og telefoner til fastnet.
Du kommer ikke til at snakke med en smart i en fart servicemedarbejder, men enten med Henrik eller Dorrit. Tager du ud til vores Showroom i Odense på Svovlhatten 3, kan du endda hilse på os og få en hyggelig snak og rådgivning om hvilken løsning der kan dække dine behov.
Vi forhandler GSM telefoner og mobiltelefoner til ældre fra: Emporia, Doro, Jablocom, Maxcom og Sokan.

Få nyheder direkte i din indbakke: