fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Mobi:Do - Den digitale hjælp på din telefon i hverdagen - Klik Her
Mobi:Do
Nyhed
Mobi:Do
app til struktur og guidning af udviklingshæmmede, adhd og senhjerneskade
velfærdsteknologiske hjælpemidler til guidning af aktiviteter
velfærdsteknologisk app til demens, udviklingshæmning, hjerneskade, autisme eller adhd
Struktur app til hverdagens aktiviteter for udviklingshæmmede eller andet udviklingshandicap

Mobi:Do

Varenummer: 54321

MOBI:DO er skabt til mennesker med lettere kognitive udfordringer. Det være sig ADHD, senhjerneskade, let demens eller udviklingshæmning.

Levering:
DKK 656,25
DKK 525,00 ekskl. moms
Stk. Beklager, ikke på lager.....

Produktbeskrivelse

MOBI:DO - Et digitalt hjælpemiddel til at skabe struktur i hverdagen

MOBI:DO er skabt til mennesker med lettere kognitive udfordringer. Det være sig ADHD, senhjerneskade, let demens eller udviklingshæmning. Det brugervenlige system gør hverdagen lettere for brugeren, der benytter sig af det via sin smartphone, tablet eller computer.
MOBI:DO er en app, der består af forskellige guides, der kan hjælpe brugeren med de daglige gøremål, så vedkommende bedre er i stand til at klare sig selv. MOBI:DO kan hjælpe med lige præcis de opgaver, som borgeren har behov for hjælp til. Det kan være hjælp til at slå græsset, gøre rent, lave kaffe, eller til en hvilken som helst anden relevant opgave. Systemet kan også give vejledning til, hvordan brugeren opretter en kalenderaftale.
De enkelte opgaveguides, kan via MOBI:DO deles op i større eller mindre dele, alt efter brugerens behov og evner. Og de kan nemt tilpasses undervejs, hvis brugerens funktionsniveau ændrer sig. Hver enkelt guide kan have tekstforklaringer, billeder, talebeskeder, tidsangivelser og endda videovejledninger. Alt sammen for at hjælpe brugeren med at fuldføre opgaven.
Opgaverne laves som guides på en PC/Mac eller på en tablet/iPad, og kan altså justeres lige som man vil have det. Systemet er meget enkelt. Det virker enten ved QR-koder, der scannes ved aktivitetens start, automatisk påmindelse via kalenderen eller valgfri start igennem system.
Alt i alt kan MOBI:DO være en enormt stor hjælp for brugeren, der bliver mere selvhjulpen, men det kan også spare tid og ressourcer for såvel pårørende som fagpersonaler, idet brugeren får mindre brug for støtte i dagligdagen.

MOBI:DO virker både til Android, iOS (Apple), PC

Mobi:Do fåes som årlig licens, eller som fuld licens

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: