fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Vækkeur til hørehæmmede

Vi har for øjeblikket kun et vækkeur, der er særligt god til dig med nedsat hørelse. Til gengæld er det, det perfekte vækkeur, til at få dig ud af fjerene også selvom du måske er svært hørehæmmet eller er helt døv. Det lille vækkeur indstilles helt automatisk blot ved isætning af batterier.

Kompakt vækkeur med vibration, lige til at tage med ud at rejse. Har lille senge ryster og ekstra høj forstærkning af lyden ved alarm, til dig med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 589,00
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Vækkeure til hørehæmmede | Hvad skal de kunne?

Hvad pokker skal du lige kigge efter, hvis du har nedsat hørelse og har brug for at komme op til tiden, hver eneste dag uden stress og jag?

Forstærket lyd: Et rigtig godt vækkeur, især til dig med nedsat hørelse, som stadigvæk gerne vil vækkes af en ringe alarm hver morgen, skal have forstærket lyd. Typisk vil du se den forhøjede lydstyrke benævnt i decibel(dB).
Vibration: Et virkelig godt vækkeur, tager højde for at du for eksempel med tiden kan få dårligere hørelse eller er helt døv. Særligt vil det være godt, hvis dit vækkeur har vibration eller en tilkoblet puderyster. Med en puderyster, kan du blive vække hver morgen, med en rytmiske rysten fra vækkeuret, uden at for eksempel din kone også bliver vækket af en veritabel sirene.

Andre gode funktioner er for eksempel at vækkeuret har et back-up batteri, så du nemt kan tage dit vækkeur med på rejsen, uden at skulle indstille vækkeuret igen, når du er nået frem.
En anden smart funktion, kan for eksempel være at du nemt vil kunne tilslutte opladeren til din mobiltelefon til vækkeuret, så er du ikke afhængig af at skulle have et strømstik med.

Få nyheder direkte i din indbakke: