fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Teleslynger til mobiltelefon

De fleste ældrevenlige mobiltelefoner har forstærket lyd i sig selv, men for alle er det ikke altid nok. Har du svært ved at høre hvad folk siger i din mobiltelefon? Men du er glad for din mobiltelefon og vil ikke nødvendigvis til og købe en helt ny. Så kan det være værd at overveje en teleslynge, du kan slutte til din mobiltelefon når du har brug for ekstra forstærket lyd i øret.
Hvis du står du og mangler et headset, der let kan sortere støj fra, så har vi en universal teleslynge, der passer til alle enheder med et 3,5 mm jackstik indgang.

Headset med teleslynge til Doro handel easy 326, 328 og 330. Med Doro HearPlus eh346m 326gsm filtreres al unødig støj fra

Levering:
1-2 Dage
DKK 360,00
Nyhed

Så hører du bedre din mobil, og selv om du bruger høreapparat kan du tale håndfrit

Alle unødige lyde sorteres fra

Levering:
1-2 Dage
DKK 349,00
Nyhed

Halsteleslynge der øger lydstyrken i alle smartphones, mobiltelefoner, lydafspillere og så videre der har et 3.5 mm jack headset indgang.

Levering:
1-2 Dage
DKK 689,00
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Teleslynge til Mobiltelefon | Nemme og enkle

En teleslynge bruges til mobilen, når du ikke længere hører så godt, hvad der bliver sagt i mobilen. Nogle teleslynger vil for eksempel også kunne sluttes til dit høreapparat, mens andre udelukkende giver dig lyd gennem et headset, direkte i dine ører. Nogle teleslynger skal bæres over øret, og gør det også her muligt nemt at tale håndfrit, med forstærket lyd i din mobiltelefon.

Vi har flere forskellige teleslynger du kan vælge imellem. Doro har udviklet flere teleslynger, der passer specifikt til deres mobiltelefoner. Dog kan du også sagtens finde universelle teleslynger, der passer til alle mobiltelefoner med et 3.5 mm jackstik indgang. Har du en nyere Iphone, skal du derfor undersøge om din mobiltelefon har en almindelig indgang til et headset. Ellers passer den universelle teleslynge ikke til.

Teleslynger er et hjælpemiddel for dig der, har nedsat hørelse i så høj grad, at lydniveauet i en almindelig ældrevenlig mobiltelefon ikke er nok. Lydkvaliteten i teleslynger er udviklet til at være så tydelige og klare i tonen som muligt, samtidig med at de selvfølgelig også skal give dig ekstra høj lyd. Teleslyngerne forstærker simpelthen signalerne, så selv om du har et høreapparat, kan bruge teleslyngerne, for bedre at kunne høre samtalen i mobiltelefonen.

En teleslynge er et udmærket hjælpemiddel for dig, der ikke hører så godt længere, men som stadig vil bruge din mobil, så du stadigvæk kan lave opkald, når du er på farten.

Få nyheder direkte i din indbakke: