fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Teleslynger til mobiltelefon

Teleslynger gør det lettere for personer med høreapparat at tale i telefon. Teleslynger er specielt udviklet til at sortere den støj fra, der opstår i høreapparater, når man taler i mobiltelefon med headset. Hvis du står du og mangler et headset, der kan sortere støj fra, så har vi en universal teleslynge med 3,5 mm jackstik.

Headset med teleslynge til Doro handel easy 326, 328 og 330. Med Doro HearPlus eh346m 326gsm filtreres al unødig støj fra

Levering:
1-2 Dage
DKK 360,00
Nyhed

Så hører du bedre din mobil, og selv om du bruger høreapparat kan du tale håndfrit

Alle unødige lyde sorteres fra

Levering:
1-2 Dage
DKK 349,00
Nyhed

Halsteleslynge der øger lydstyrken i alle smartphones, mobiltelefoner, lydafspillere og så videre der har et 3.5 mm jack headset indgang.

Levering:
1-2 Dage
DKK 689,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Teleslynge til Mobiltelefon

Teleslyngen bruges til mobilen, når du ikke længere hører så godt, hvad der bliver sagt i mobilen længere.

Der er flere forskellige teleslynger at vælge imellem. Nokia teleslyngen fungerer ved hjælp af Bluetooth funktionen. Så uanset hvilken mobil, du har, finder den den blot. Det er selvfølgelig altafgørende, at mobilen også har Bluetooth. Teleslyngen kan bruges til håndfri tale. Nokia teleslynge har indbygget en mikrofon, der sikrer den gode lyd begge veje. Teleslyngen har en knap, hvormed opkald kan besvares direkte.

Andre teleslynger bæres over øret, og gør det også her muligt at tale håndfrit.

Teleslynger er et hjælpemiddel for de der, har nedsat hørelse af en eller anden grund. Lydkvaliteten i teleslyngerne er gode. Teleslyngerne forstærker simpelthen signalerne, så du, selv om du har høreapparat, kan bruge teleslyngerne, for bedre at kunne høre samtalen i mobiltelefonen.

Teleslyngerne er et udmærket hjælpemiddel for dig, der ikke hører så godt længere, men som stadig vil bruge sin mobil til såvel tale som til at SMS´e med.

Selv om teleslyngen er et hjælpemiddel specielt designet til hørehæmmede, er det ikke altid nok for den enkelte med en teleslynge. Så skal der andre midler til!

Få nyheder direkte i din indbakke: