fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel Ergonomic 12 Nummersender med FOTO taster
Tiptel Ergonomic 12
Nyhed

Tiptel Ergonomic 12

Varenummer: 4005579204275

Få 12 kæmpestore nummer- eller billedtaster tilsluttet til din fastnet telefon. Løft røret, tryk på billedet af din datter og du ringer hende op med det samme.

Udgået produkt

Produktbeskrivelse

Nummersender til ældre svagtseende med 12 store adskilte fototaster

Din mors syn er blevet værre og værre og hun har svært ved at overskue tasterne på hendes telefon. Du er måske bekymret for hun vil have svært ved at kunne ringe op til dig, hvis hun har brug for hjælp.
Det er desværre et scenarie, mange kan nikke genkendende til, men hvordan finder du så en telefon du kan bruge, hvis du har stærkt nedsat syn? I stedet for at købe en helt ny telefon, kan du tilføje en nummersender, til din mors eksisterende telefon. Sammen med din mor, skal i så bare planlægge hvem der skal stå på hver tast og hvilket billede hun har nemmeste ved at skelne fra de andre.

Hvad får du så når du køber en Tiptel 12 til ældre svagtseende?

Tiptel Ergonomic 12 er en yderst brugervenlig nummersender, der særligt egner sig godt til svagtseende. Med en nummersender ved hånden er det muligt, bare med et enkelt tryk på en af billedtasterne, at ringe op til dine 12 vigtigste kontaktpersoner. På nummersenderen er det muligt at indsætte billeder af 12 forskellige kontaktpersoner, som man kan ringe direkte op til. Du kan også indkode tallene fra 1-9, for at få ekstra store nummertaster.
Skal nummersenderen bruges til en person der er blind, kan du med fordel klæbe små markører på hver tast. På den måde kan du føle dig frem, til den enkelte persons billedtast og ringe op bare med et enkelt tryk på tasten.

Er en Tiptel 12 nummersender svær at sætte til?

Nummersenderen skal blot installeres mellem fastnet stikket og din fastnettelefon. Din nummersender passer også til trådløse telefoner, uden problemer.
Sidder du alligevel og er i tvivl om hvorvidt din fastnettelefon passer til eller hvordan du får din nye nummersender til at virke, så skal du ikke fortvivle.
Du kan altid give vores kompetente og venlige kundeservice et kald. Vi tager os tid til at hjælpe dig, både før og efter et køb, så du er aldrig helt alene om at få dit køb installeret, hvis det gør knuder.
Du kan klikke her, for at komme til vores kundeservice.

Se Dorrits video og artikel om fototasterne på en Tiptel Ergonomicyoutube play button 48hvor du kan se denne Tiptel i aktion og høre en guide til, hvordan du nemt kommer igang.

Tiptel nummersender til ældre med nedsat syn

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:
- Ergonomic 12 nummersender
- Ledninger til tilslutning
- Brugsanvisning (Dansk)

Tiptel ergonomic 12 nummersender er registreret på Hjælpemiddelbasen under HMI nr. 74643

Specifikationer

- Nem at benytte
- Hurtigopkald
- Let at montere
- Kan monteres på væggen
- 12 hurtigkaldstaster
- Fototast størrelse: 23,5 x 32 mm

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: