fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Find den rigtige nummersender

En nummersender er det perfekte telefonhjælpemiddel til ældre mennesker med demens eller personer med hukommelsessvigt. Vi fører en nummersender, der kan sættes til almindelige fastnettelefoner og fastnettelefoner med indbygget nummersendere, som aktiveres fra de store fototaster. Vocally nummersender er udviklet specielt til personer, der har svært ved at huske numre og indkodede numre. Med Vocally nummersender kan de blot sige navnet på den person, de ønsker at ringe op, fordi Vocally har stemmestyret opkald. Det betyder, at mennesker med demens og svagtsynede får lettere ved at bruge deres fastnettelefon.

Ring op på en nem måde med denne nummersender

Mulighed for 12 forprogrammerede taster

Levering:
1-2 Dage
DKK 695,00
Nyhed

Stemmestyret telefon nummersender. Ring op, sig navnet og telefonen ringer.

Tast nummer ved hjælp af stemmen

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.995,00
Nyhed

Telefon med 6 store foto taster og 4 hurtigopkaldstaster

Levering:
1-2 Dage
DKK 699,00
Nyhed

Ældrevenlig telefon med 3 foto taster og tydeligt display

 

Levering:
1-2 Dage
DKK 799,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Nummersender med store fototaster eller stemmestyret nummersender

Nummersenderne er for de synhæmmede eller lettere demente, der har fået svært ved at ringe op fra deres fastnettelefon.

Du kan vælge mellem 2 nummersendere - enten en med 12 forprogrammerede numre og fototaster. Du bestemmer selv, hvilke numre, der skal indtastes og huskes af den lille nummersender! Eller du kan bestemme dig for en Vocally. Her skal den lille nummersender blot lære din stemme at kende, så kan den ringe op til hvem som helst. Vocally nummersender kan genkende en hel del navne og numre, så når du har fået en Vocally, er det bare med at komme i gang med stemmetræningen. Så lærer du også din Vocally nummersender at kende.

Nummersenderne kan lette hverdagen for ældre eller med personer med et handicap's liv, når der skal tales i fastnettelefon. Det er dejligt nemt at ringe op og selve monteringen af nummersenderne, er blot mellem fastnetstik og fastnettelefon.

Nummersenderne kan forprogrammeres. Det betyder, at du kan klargøre nummersenderen, før du stiller den op hos den ældre eller handicappede. Så bliver de måske ikke så forvirrede over al teknikken.

Tiptel nummersender til fastnettet - ring op kun ved én enkelt tast!

Eller Vocally nummersender - ring op ved hjælp af din stemme!

Få nyheder direkte i din indbakke: