fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Nummersendere til ældre med nedsat syn

En nummersender er det perfekte telefonhjælpemiddel til ældre mennesker med demens eller personer med hukommelsessvigt. Vi fører en nummersender, der kan sættes til almindelige fastnettelefoner og fastnettelefoner med indbygget nummersendere, som aktiveres fra de store fototaster. Vocally nummersender er udviklet specielt til personer, der har svært ved at huske numre og indkodede numre. Med Vocally nummersender kan de blot sige navnet på den person, de ønsker at ringe op, fordi Vocally har stemmestyret opkald. Det betyder, at mennesker med demens og svagtsynede får lettere ved at bruge deres fastnettelefon.

Læs en kort beskrivelse om hvad en nummersender kan bruges til. Klik Her eller se vores video om nummersender herIkon video

Hjælpemiddelguide - Klik Her

Fastnettelefon med store adskilte taster, otte fototaster og forstærket ringelyd og volumen.

Levering:
14-21 Dage
DKK 999,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelig taster og taster der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Nyhed

Enkel og brugervenlig fastnettelefon med høj lyd og store fototaster. Ring nemt op til dine nærmeste, med et enkelt tryk på en tast.

Levering:
1-2 Dage
DKK 999,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelige taster, der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
DKK 649,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Nummersender med store fototaster eller stemmestyret nummersender

Nummersenderne er for de synhæmmede eller lettere demente, der har fået svært ved at ringe op fra deres fastnettelefon.

Du kan vælge mellem 2 nummersendere - enten en med 12 forprogrammerede numre og fototaster. Du bestemmer selv, hvilke numre, der skal indtastes og huskes af den lille nummersender! Eller du kan bestemme dig for en Vocally. Her skal den lille nummersender blot lære din stemme at kende, så kan den ringe op til hvem som helst. Vocally nummersender kan genkende en hel del navne og numre, så når du har fået en Vocally, er det bare med at komme i gang med stemmetræningen. Så lærer du også din Vocally nummersender at kende.

Nummersenderne kan lette hverdagen for ældre eller med personer med et handicap's liv, når der skal tales i fastnettelefon. Det er dejligt nemt at ringe op og selve monteringen af nummersenderne, er blot mellem fastnetstik og fastnettelefon.

Nummersenderne kan forprogrammeres. Det betyder, at du kan klargøre nummersenderen, før du stiller den op hos den ældre eller handicappede. Så bliver de måske ikke så forvirrede over al teknikken.

Tiptel nummersender til fastnettet - ring op kun ved én enkelt tast!

Eller Vocally nummersender - ring op ved hjælp af din stemme!

Få nyheder direkte i din indbakke: