fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Nødkald og Tryghedsalarm - En tryggere hverdag

Vi har simple og brugervenlige telefoner med nødkald og tryghedsalarmer til vagtcentral. Nødkaldet kan på alle viste telefoner, aktiveres direkte på telefonen. Mobiltelefonerne 6051, 7031 og 8050 kan også tilkobles et armbånd med en nødkaldsknap, Doro 3500. Et armbånd med Nødkald medfølger ved køb af fastnettelefonen med nødkald og skal købes som ekstra tilbehør til mobiltelefonerne fra Doro. Med nødkalds armbåndet kan du nemt tilkalde hjælp, fra de personer som er kodet ind i opkaldslisten. Fælles for de viste telefoner med nødkald, er at opkaldet ikke ender på en telefonsvarer, fordi modtageren af nødkaldet skal kvitterer, ved at trykke på en tast på sin telefon.

For at vise hvordan nødkald virker og hvordan du nemt kommer i gang, har vi lavet en video om Doro nødkaldsarmbåndet youtube play button 48

Trådløs fastnettelefon der har en smart telefonsvarer med en ekstra fjernbetjening med nødkald, der også har hurtigkald til to kontakter.

Levering:
2-3 Dage
DKK 2.025,00
Nyhed

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed

Ekstra nødkaldsarmbånd til din Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd. Du kan tilkoble op til fire ekstra nødkaldsarmbånd.

Levering:
2-3 Dage
DKK 499,00
Nyhed

Mobiltelefon til personer der har brug for en særligt enkel telefon. Nødkald med gps lokation, 3 store hurtigvalgstaster til kontaktpersoner.

Levering:
7-8 Dage
DKK 1.449,00
Nyhed

Nødkaldsarmbånd til flere af Doro´s mobiltelefoner. Valgfri montering i bærestrop eller armbånd

Levering:
65-70 Dage
DKK 399,00
Nyhed

Med Tryghedsboksen til hjemmet kan du nemt lave et alarmopkald til Cekura Tryghedscenter. 
Fra 119,- pr. måned

Levering:
20-22 Dage
DKK 1.995,00
Nyhed

Få adgang til døgnbemandet vagtcentral på din mobil.
Fra. 89,- pr. måned

Levering:
20-22 Dage
DKK 199,00
Nyhed

Med Safemate Tryghedsalarm, som virker overalt, kan du nemt komme i kontakt til Cekura Tryghedscenter. 
Fra 119,- pr. måned

Levering:
20-22 Dage
DKK 1.995,00
Nyhed

Twig One er et nødkald der er enkelt at bruge, men med et hav af tilpasningsmuligheder. Så kan du få tilpasset dit Twig One nødkald, præcis til at passe til dine behov.

Levering:
7-8 Dage
DKK 6.290,00
Nyhed

Personlig tryghedsalarm der har et hav af tilpasningsmuligheder. Twig Neo kan fungerer som et helt almindeligt standard nødkald, til en alarm der reagerer hvis du pludselig skulle falde eller som sender et lydløst nødkald, når knappen på tryghedsalarmen holdes nede.

Levering:
7-8 Dage
DKK 5.110,00
Nyhed

Den ideelle løsning til personsikring, hvor du ikke skal bekymre dig om at komme for langt væk. Med et simkort i uret vil du alle steder, der har et aktivt mobilnetværk, kunne aktivere dit nødkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 3.985,00
Nyhed

Enkel og smart fastnettelefon med forstærket ringelyd, fototaster og et nødkaldsarmbånd.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.795,00
Nyhed

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
DKK 1.095,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Nødkald eller tryghedsalarm, er der en forskel? 

Kært barn har mange navne, men betyder her i det store hele det samme. Forskellige producenter kalder deres version af et Nødkald noget bestemt. De kan også kaldes alarmknapper, tryghedskald, alarmudløsere og mange flere.

Hvis du leder efter et nødkald til dig selv eller en pårørende kan du med fordel overveje disse ting:

- Er nødkaldsfunktionen koblet til en fastnet telefon eller en mobiltelefon?
- Følger der et lille mobilt nødkald med på et armbånd, fjernbetjening eller lignende?
- Sidder alarm knappen på en mobiltelefonen, så du skal have den med dig hele tiden?
- Er der beskrevet om jeg kan samtale m. pårørende via det mobile nødkald ved en alarm?

Dette er alle ting der kan være nyttige at skrive sig bag øret, når du skal kigge efter et nødkald til dig selv eller måske en i din familie.
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til hvordan vores forskellige nødkald og tryghedsalarmer fungerer kan du altid give os et kald via vores Kundeservice. Vi har indgående kendskab til vores produkter og er gode til at rådgive dig i at finde en løsning der dækker dine behov.

Hvorfor købe et Privat Nødkald?

Et privat nødkald er for dig der f.eks. Føler dig utryg ved at gå ude når det har sneet, eller er bange for at falde, og ikke har en mobiltelefon hos sig hele tiden.
Et Nødkald skal give dig en forvisning om, at hvis uheldet er ude, så kan du stadig komme i kontakt m. tilkoblede venner og familie.
Antallet af kontakter der kan tilkobles et nødkald kan variere, men vil typisk være mellem 3-5 kontakter. Kontakter vil typisk være pårørende såsom familie og venner.

Du indkoder en liste med de telefonnumre som der skal ringes til. Hvis personen ikke svare og kvitterer for opkaldet, afslutter telefonen selv opkaldet og ringer op til den næste. Det betyder at du ikke kommer til at hænge i en telefonsvarer. Når nødkaldet accepteres, starter samtalen typisk via det håndfri nødkald der kan sidde i et armbånd eller en fjernbetjening. Dermed kan der skabes kontakt uden man er nødt til at være ved telefonen.

Få nyheder direkte i din indbakke: