fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

De Perfekte digitale hjælpemidler til at kontrollere teknologi fra din kørestol

ClickToPhone og HouseMate er den perfekte digitale løsning til dig der ikke selv kan trykke på en smartphones touch skærm eller en mobiltelefons taster. Hjælpemidlet HouseMate kan via bluetooth forbinde til en 0/1 kontakt eller kørestolens joystik med en mobiltelefons menu, og kan scanne sig gennem funktionerne med et enkelt klik. HouseMate kan f.eks. Også fjernstyre dit tv via infrarød fjernstyring. ClickToPhone kan benyttes sammen med Android smartphones og tablets. HouseMate kan benyttes både til Android og Apple iOs.

Enkel brugerflade til smartphone og tablet. 
Samme funktioner som clicktophone, men med navigation via touch

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.500,00
Nyhed

Styring af både smartphone/tablet og omverdenen - alt sammen ved brug af HouseMate PRO. 

Levering:
20-25 Dage
DKK 13.062,50
Nyhed

Styr alle din smartphones funktioner med ClickToPhone. 

Levering:
1-2 Dage
DKK 8.500,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Hvad er forskellen på de to digitale hjælpemidler HouseMate og ClickToPhone?

Softwaren er strengt taget den samme i de to hjælpemidler, den store forkromede forskel er, at ClickToPhone er software der udelukkende kan bruges på en smartphone eller tablet. Ens for dem begge er, at de kan hjælpe brugeren tilbage til den digitale verden. HouseMate er softwaren i en kontakt, der også kan hjælpe dig med at bruge din smartphone eller tablet, men samtidig kan den også sættes til at styre et have af elektroniske devices.
Så har du brug for et program der hjælper dig til at komme på din smartphone o.l igen? Så er ClickToPhone helt sikkert løsningen for dig. Kunne du også tænke dig at være i stand til selv at åbne din hoveddør, tænde lyset, styre dit fjernsyn og kunne bruge din smartphone eller tablet, så er HouseMate som skabt til dig.

HouseMate

HouseMate er et stykke software i en integreret kontakt, hvoraf der kan kobles 5 eksterne kontakter på også. HouseMates hardware er koblet til en app på din smartphone, der kan styre mange forskellige elektroniske ting for dig, såsom lyset i din lejlighed, dit fjernsyn, din hoveddør, din computer, telefon osv. HouseMate kan kobles til en ekstern alarm, som kan sætte gang i et nødkald hvis uheldet er ude.
HouseMate fungerer til både iOS og Android enheder.

ClickToPhone

Med dette hjælpemiddel ClickToPhone kan du nemt komme på nettet og telefonen igen. Hjælpemidlet ClickToPhone gør det med et enkelt tryk på en knap, muligt at blive en del af omverdenen igen, ved at kunne bruge din Android mobil eller tablet.
Hjælper dig der har svært ved at styre en smartphone eller tablet m. Med ClicktoPhone kan du via en kontakt, på f.eks. din kørestol, bruge din smartphone eller tablet, gå på nettet eller i apps. ClickToPhone er et stykke software der udelukkende fungere til Android enheder.

Puha, de to digitale hjælpemidler lyder godt nok som en mundfuld

HouseMate og ClickToPhone lyder måske komplekse, og det kan de sådan set også godt være, for dem som skal sætte det op. Heldigvis er det noget vi, hos Tele Call, er ret så gode til efterhånden. Vi skræddersyr hjælpemidlet ClickToPhone eller HouseMate til den enkelte bruger og hjælper gerne med det hele. Monterings løsningerne for de to hjælpemidler er meget holdbare, og kan derfor bruges i mange år fremadrettet.
For dig der skal bruge enten HouseMate eller ClickToPhone, vil du opleve et hjælpemiddel, du selvfølgelig skal lære at kende at bruge, men som ikke er svært at forstå eller lære.
Er du stadigvæk i tvivl? Bare rolig, det er helt i orden, vi sidder klar i vores kunderservice til at rådgive og vejlede dig i at finde hoved og hale i de to smarte digitale hjælpemidler.

Er det kun en slags kontakt jeg kan bruge til HouseMate eller ClickToPhone?

Nej! Der er et hav af kontakter der kan kobles på, det vigtigste er at finde en kontaktløsning der passer til den enkeltes præferencer og fysisk kunnen. En pustekontakt kan f.eks. Være en oplagt mulighed for en bruger der grundet nedsat fysisk funktion ikke har motorik til at betjene en standard 0/1 kontakt. Så kan ClickToPhone eller HouseMate aktiveres fra kørestolen med et enkelt pust.

Få nyheder direkte i din indbakke: