fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Ordforklaring af relevante ord inden for telefoni

Hvorfor er det nu lige at det hedder Bluetooth? Og hvad betyder det egentlig når der står at en telefon har så og så lang batteri levetid? Det er spørgsmål ikke alle bare sådan kan svare på. Heldigvis har vi været i branchen i mange år og er nogle regulære nørder når det gælder telefoni. Derfor har vi her samlet en Telefoni Ordbog, med ordforklaringer og eksempler, for at hjælpe dig til bedre at forstå de nogle gange lidt kryptiske termer du kan støde på.
Hvad er det nu lige GPS står for? Gå længere ned i Telefoni Ordbogen og find svaret.

Hvis du har forslag til nye telefoni ord som kan stå i vores ordbog, er du velkommen til at kontakte os Her eller skrive en hilsen til os inde på vores Facebook side. Kommentarer er naturligvis også meget velkomne.

Få nyheder direkte i din indbakke: