fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

GlassOuse er en hovedstyret mus der hjælper dig med at bruge computere, smartphones, tablets og smart tv. Bliv klogere på hvad GlassOuse kan i denne artikel.

Hvilken forskel skaber GlassOuse i hverdagen?

Jeg vil nu til at forsøge og male et billede for dig, ikke baseret i fiktion, men på de mange samtaler vi har haft med brugere, pårørende og sundhedsprofessionelle der alle har haft den hovedstyrede mus, GlassOuse, mellem hænderne.
Det billede jeg vil male for dig er et billede af en ung dreng, han er måske 13 år og går i skole ligesom alle andre børn, den store forskel er bare at han fik en hjerneskade under fødslen. For ham betyder det at han sidder i kørestol, og har rykkende og træge bevægelser i hans hænder. Han kan ikke bruge konventionelle smartphone, computer og deslige på grund af hans nedsatte fysiske funktionsniveau.

I det danske skolesystem foregår en stor del af undervisningen via digitale medier, men hvad gør du så, hvis du har en funktionsnedsættelse der modsætter sig brugen af de digitale medier? Du leder selvfølgelig efter en løsning på problemet, det svære er bare at sortere i alle de velfærdsteknologiske løsninger der findes på markedet. Her hos Tele Call siger vi ikke at vi har de eneste rigtige løsninger, vi er mere interesserede i at hjælpe dig med at beslutte om vores løsninger er et godt match til dig eller ej.
At være ung med en fysisk eller kognitiv funktionsnedsættelse betyder ikke også at du skal være ekskluderet fra den sociale kontakt med skolekammerater og familie. Kontakten kan dog være svær at opretholde, hvis f.eks. Man ikke har motorikken til at bruge en smartphone eller computer, idet de sociale fællesskaber i vid udstrækning vedligeholdes via internettet.

Hvorfor er det så vi synes GlassOuse er så smart?

GlassOuse er kort sagt smart fordi den er uhyre simpel i den måde det sættes op på og bruges. De fleste af os i dag har prøvet at tilslutte en enhed til bluetooth, det er den eneste tekniske kunnen der kræves når du skal slutte en GlassOuse til f.eks. En tablet.
Selvom du bruger briller skal du ikke fortvivle, GlassOuse er designet til at kunne ligge ovenpå brillen. Vi har endnu ikke mødt en brilletype hvor GlassOuse ikke har kunnet fungere.
Hvad vi virkelig synes er smart er at et styks GlassOuse kan forbinde til flere enheder såsom din computer, din smartphone og dit smart tv via bluetooth.

Når nu den er billig - Går den så i stykker hele tiden?

Nej selve brillen er lavet til at kunne holde til brug flere timer om dagen hver dag. Hvad der gør GlassOuse så billig i forhold til andre løsninger er den simple, men effektive bluetooth teknologi GlassOuse gør brug af. Fabrikanten har taget kendt og gennemtestet teknologi og simpelt, men effektivt, designet en brille til hovedstyring der er til at betale, uden du først skal en tur forbi banken.
GlassOuse er mulig at få bevilget som et hjælpemiddel af din kommune, hvis du opfylder deres krav for en ansøgning. Er du i tvivl om hvordan du søger om et hjælpemiddel, kan du læse vores Hjælpemiddelguide her, for at få noget inspiration. Du kan også med fordel læse mere om GlassOuse og de forskellige kontakter der kan sluttes til Her.

GlassOuse hovedstyret mus

Hovedstyret mus til styring af PC og tablet.
Anvendes af personer som ikke kan anvende en almindelig mus 

Levering:
1-2 Dage
DKK 4.495,00
GlassOuse V1.2 hovedstyret mus

Hovedstyret mus hvor du kan vælge mellem forskellige kontakter til at klikke med musen eller uden kontakt med dwell software

Levering:
DKK 5.495,00
Beklager, ikke på lager.....
Få nyheder direkte i din indbakke: