fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Smartphone til ældre seniorer

Smartphones til Ældre | Gode råd når du skal have ny smartphone

Nu har din far længe snakket om, han gerne vil have en smartphone. Han vil gerne kunne lave videoopkald til familien, tage billeder af hans skønne børnebørn og i det hele taget have adgang til alle de lækre funktioner, som en smartphone tilbyder.
Der er bare et problem, for hvordan finder du en smartphone, der ikke går ned på kvalitet og funktionalitet, men som samtidig er nem nok at lære og bruge, for en der ikke er vant til at bruge den samme grad af teknologi som dig?
Det er en regulær jungle at finde rundt i alle de forskellige smartphones og hvad pokker skal en ældrevenlig smartphone egentlig kunne?

Vi har ikke det endegyldige svar til dig, men vi har dog mere end tyve års erfaring i at sælge telefoniske løsninger specifikt til ældre brugere.
For at hjælpe dig på vejen til at vælge en smartphone du, eller en du holder af, bliver glad for, har vi lavet en kort guide til valget af den bedste smartphone til ældre.

Hvad skal du overveje, den nye smartphone skal kunne?

Før du begynder og lede efter en smartphone, kan det være vigtigt at overveje et par ting som mobiltelefonen absolut skal kunne:

- Skal mobilen være kompatibel med et høreapparat?
- Skal den have forstærket lyd og ringestyrke?
- Har du eller din pårørende brug for en nødkaldsfunktion?
- Hvor vant til teknologi er du eller din kære?

Har den ældre kun før haft kendskab til fastnettelefoner, kan der potentielt være for stort et spring mellem de to teknologier. Hvis dette er tilfældet kan det anbefales at kigge på vores guide til De Bedste Mobiltelefoner til Ældre. Her beskriver vi særligt ældrevenlige mobiltelefoner, hvor springet fra en fastnet til en mobil, ikke er nær så stort. Når denne teknologi er hjemmevant, kan der potentielt overvejes en smartphone.

seniorer smartphones

 

Ældrevenlige smartphones | Kan de mindre end gængse smartphones?

En smartphone til ældre skal ikke gå ned på alle de lækre og smarte funktioner, vi er vant til fra almene smartphones. Dette har vi også taget med i vores overvejelser, i forhold til hvilke telefoner vi her vil præsentere for dig, som vores bud på de bedste smartphones til ældre seniorer.
Heldigvis for er der flere firmaer der har specialiseret sig i at lave smartphones og mobiltelefoner til ældre. Vi har fundet et bredt og lækkert udvalg som vi kan præsentere af smartphones til ældre. Du kan også med fordel tage et kig forbi vores store udvalg af ældrevenlige mobiltelefoner Her.

Her er vores 3 bud på de bedste smartphones til ældre anno 2021:

emporia Smart 3

- Kompatibel med høreapparater
- Nødkald
- Træningsbog i brug af emporia SMART 3

SMART 3 har en stor skærm med store letlæselige ikoner og du har mulighed for få forstørret tekst og ikoner. Telefonen er udviklet til at den skal være nem og intuitiv at finde rundt i, med hurtigvalgstaster som det første man ser på telefonens forside.
emporia SMART 3 har som alle emporia mobiltelefoner også en nødkaldsfunktion, placeret på bagsiden af telefonen. Der er mulighed for at få et bagcover uden nødkald, hvis du ikke ønsker at gøre brug af nødkaldet. Så du ikke ved en fejl kommer til at trykke på knappen.

emporia SMART 5

- Kompatibel med høreapparater
- Nødkald
- Træningsbog i brug af emporia SMART 5
- Høj ringestyrke

Med en SMART 5 smartphone medfølger der et særligt smart etui. Når etuiet er lukket, kan du trykke på et af de fire genvejsknapper. Du kan enten bruge de fire genvejsknapper, til at have dine fire favoritkontakter liggende, eller hurtigt gå til: kamera, lommelygten eller tage og afbryde et opkald.
Bag på mobiltelefonen finder du en knap med et lille hjerte på, knappen er emporias tryghedsknap, der giver dig muligheden for at lave et nødkald til dine 5 udvalgte nødkontakter.

emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00

Doro 8080

- Kompatibel med høreapparater
- Nødkald
- Forstærket lyd og ringestyrke
- Kompatibel med Doro 3500 nødkaldsarmbånd

Den nyeste smartphone fra Doro giver dig en endnu større mulighed for at tilpasse mobilens brugerflade til dine behov. Størrelsen af ikonerne og deres placering på telefonen kan ændres en helt del. De kan være utroligt store eller samme størrelse som på en hvilken som helst anden smartphone.

Ud over at telefonen er utroligt brugervenlig og i høj grad kan tilpasses den enkelte, tilbyder telefonen også den nye tryghedssoftware Doro Response. Doro Response giver muligheden for at lave et nødkald med gps lokation til rækken af udvalgte nødkontakter.

Få nyheder direkte i din indbakke: