fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Gode råd når du leder efter Smartphones til Ældre

Nu har din far længe snakket om han gerne ville have en smartphone. Han vil gerne kunne lave videoopkald til familien, tage billeder af hans skønne børnebørn og i det hele taget have adgang til alle de lækre funktioner en smartphone tilbyder. Der er bare et problem, for hvordan finder du en smartphone der ikke går ned på kvalitet og funktionalitet, men som samtidig er nem nok at lære og bruge, for en der ikke er vant til at bruge den samme grad af teknologi som dig? Det er et svært spørgsmål, og du har sikkert allerede set et have af sider der kommer med et bud. Tele Call har mere end tyve års erfaring i at sælge telefoni løsninger specifikt til ældre brugere, derfor synes vi det kun giver mening at komme med vores indspark, til en guide i valget af den bedste smartphone til ældre.Guide til de bedste smartphones til ældre

Før du begynder og kigge alt for meget på de smartphones til ældre der findes på markedet, kan det være vigtigt at overveje et par ting

- Er der behov for kompatibilitet med et høreapparat?
- Er vedkommende fx. usikker på benene og kunne have god brug af en nødkaldsfunktion?
- Hvor vant til teknologi er vedkommende? Har de måske haft en almen mobiltelefon, eller skal springet tages fra fastnet til smartphone i et hug?

Har den ældre kun før haft kendskab til fastnettelefoner, kan der potentielt være for stort et spring mellem de to teknologier. Hvis dette er tilfældet kan det anbefales at kigge på vores guide til De Bedste Mobiltelefoner til Ældre. Her beskriver vi særligt ældrevenlige mobiltelefoner, hvor springet fra en fastnet ikke er nær så stort. Når denne teknologi er hjemmevant kan der potentielt overvejes en smartphone. 

En smartphone til ældre skal ikke gå ned på de lækre og smarte funktioner vi er vant til fra almene smartphones. Dette har vi også taget med i vores overvejelser, i forhold til hvilke telefoner vi her vil præsentere som vores bud på de bedste smartphones til ældre seniorer. Heldigvis for dig er der flere firmaer der har specialiseret sig i at lave smartphones og mobiltelefoner til ældre, så vi har et bredt og lækkert udvalg som vi kan præsentere af smartphones til ældre. Du kan også med fordel tage et kig forbi vores store udvalg af ældrevenlige mobiltelefoner Her.

Her er vores 3 bud på de bedste smartphones til ældre anno 2021:

emporia Smart 3

Smartphones og mobiltelefoner fra emporia udmærker sig ved at være udviklet ikke kun specifikt til ældre brugere, men er under udviklingen af en given telefon, er den blevet testet af et panel af ældre brugere. Derfor er denne smartphone selvfølgelig også kompatibel med høreapparater.
Smart 3 har en stor skærm med store letlæselige ikoner og mulighed for forstørret tekst. Telefonen er udviklet til at den skal være nem og intuitiv at finde rundt i, med hurtigvalgstaster som det første man ser på telefonens forside.
emporia Smart 3 har som alle emporia mobiltelefoner også en nødkaldsfunktion, placeret på bagsiden af telefonen. Der er mulighed for at få et bagcover uden nødkald hvis der ønskes at gøre brug af funktionen, så der ikke ved en fejl trykkes på knappen.

emporia SMART 3

Smartphone med nødkald, kompatibel med høreapparater, brugervenlig uden at gå på kompromis med smartphonens funktionalitet.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.699,00

Doro 8080

Den nyeste smartphone fra Doro giver dig en endnu større mulighed for at tilpasse mobilens brugerflade til dine behov. Størrelsen af ikonerne og deres placering på telefonen kan ændres en helt del. De kan være utroligt store eller samme størrelse som på en hvilken som helst anden smartphone. Ud over at telefonen er utroligt brugervenlig og i høj grad kan tilpasses den enkelte, tilbyder telefonen også den nye tryghedssoftware Doro Response. Doro Response giver muligheden for at lave et nødkald med gps lokation til rækken af udvalgte nødkontakter. Med Doro Response er du ikke begrænset af kun at kunne have 5 nødkontakter, du kan have så mange du har lyst til. Doro Response giver også nødkontakterne muligheden for, via Response app, eksternt at tilgå den tilknyttede Doro mobiltelefon. Gennem app’en kan nødkontakten tilgå telefonens indstillinger og se dens gps lokation. Så når du sidder hjemme i stuen, i huset på Langeland, og mobilen bare ikke vil ringe med lyd, så kan du ringe til barnebarnet i København og de kan, via Response app, tilgå telefonen og rette indstillingerne til.

Doro 8080 smartphone Sort

Enkel og let overskuelig smartphone fra Doro. En perfekt mobil til dig der vil have alle de smarte funktioner fra en almindelig smartphone, men har brug for ekstra funktioner også.

Du får større skrift og ikoner, nødkaldsfunktion, enkle genveje og en mobil der er kompatibel med høreapparater. Du kan også nemt skrue ekstra højt op for lyden, når du taler i telefon.

Levering:
7-8 Dage
DKK 2.899,00
Doro 8080 smartphone Hvid

Enkel og let overskuelig smartphone fra Doro. En perfekt mobil til dig der vil have alle de smarte funktioner fra en almindelig smartphone, men har brug for ekstra funktioner også.

Du får større skrift og ikoner, nødkaldsfunktion, enkle genveje og en mobil der er kompatibel med høreapparater. Du kan også nemt skrue ekstra højt op for lyden, når du taler i telefon.

Levering:
7-8 Dage
DKK 2.899,00

Nokia 5.3

Her er vi ude i en smartphone der ikke specifikt er designet til ældre, men som vi medtager her fordi den med sit overskuelige brugervenlige design, egner sig godt til ældre der har kendskab til smartphones og som kræver noget ekstra af skærm, processorkraft og kamera. Nokia 5.3 er stadigvæk en smartphone der er nem og overskuelig at finde rundt i, men er en mere klassisk smartphone som vi kender dem.
Telefonen har ikke et, men fire kameraer på bagsiden der giver mulighed for at tage billeder og video i exceptionel høj kvalitet, samtidig har du muligheden for vidvinkel og makro billeder. Billederne er så skarpe at de kan blive printet ud i sublim kvalitet.
Nokia 5.3 er en smartphone for dig hvis du stiller krav til telefonens kamera og ydeevne, men stadigvæk gerne vil have en smartphone der er brugervenlig og med en stor skærm i klare og tydelige farver.

Få nyheder direkte i din indbakke: