fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

FastnetFastnettelefonen er efterhånden en ældre sag, men som rigtig mange stadigvæk gør god brug af. Især hos ældre der ikke er vokset op med mobiltelefoner,  kan springet fra en fastnettelefon til en mobiltelefon simpelthen være for stort.
Du står måske og leder efter en ny fastnettelefon til dig selv eller måske til din gamle far? Synes du måske, som så mange andre, det kan være svært at finde rundt i hvilke telefoner der rent faktisk også er god til ældre? Baseret på vores mere end 22 års erfaring med salg og vejledning i telefoni, særligt til de ældre brugere, har vi her givet vores gode råd til, hvad du skal holde øje med når du leder efter en fastnettelefon til ældre. Samtidig giver vi også til sidst vores bud på de 5 bedste fastnettelefoner til ældre og hvorfor vi synes disse 5 er særligt gode.
En fastnettelefon er god til ældre idet den har sin faste plads og ikke kræver opladning. Ældre taler i gennemsnit også mere i telefon, hvorved det er vigtigt at nævne en fastnettelefon typisk har en bedre lydkvalitet end mobiltelefoner.

Gode ting at kigge efter når du skal købe en fastnettelefon:

Tasterne skal være store og helst i en farve der står i kontrast til resten af telefonen.
Telefonen skal have et enkelt design med få velkendte funktioner, der er nemme at betjene.
Tryghedsalarm eller nødkald: Er ofte en rigtig god funktion især hvis der er risiko for fald i hjemmet, eller utryghed ved ikke at kunne komme til telefonen i en nødsituation.
Ekstra høj ringelyd. Telefonen skal helst kunne indstilles til en ringelyd på mindst 30 dB.
Kompatibilitet med høreapparater: Det er en god idé at tjekke om telefonen fx. Har teleslynge og kan kobles til høreapparater.
Store tydelige hurtigvalgstaster. Er en rigtig nyttig funktion på fastnettelefoner, især hvis de kan fås med muligheden for at sætte egne billeder på kontaktpersoner ind.

Doro Comfort 3000

Doro Comfort 3000 er en fastnettelefon der med sit flotte sorte design ligner en ganske almindelig flot telefon, men med lidt ekstra funktioner der gør den tiltagende ældrevenlig. Fordelen ved det enkle sorte design, er en telefon der ikke står på bordet og ligner et hjælpemiddel.
Den lille sorte Doro fastnettelefon har ekstra høj lyd (30dB), muligheden for at der kan tilsluttes et headset til håndfri tale, letlæseligt display med store tal/bogstaver og den er HAC kompatibel med høreapparater.

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Til dig med nedsat hørelse, der stadigvæk gerne vil have en flot og stilfuld telefon i dit hjem, samtidig med du nemt kan øge ringelyden og lyden i røret når du taler i telefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00

Switel Big Foto TF 540 og Comfort 550

Her er der tale om to telefoner der kan dække nogle af de lidt mere specialiserede behov ældre kan have til en fastnettelefon.
De store fototaster er særligt gode til borgere med demens eller svagtseende. Begge telefoner er kompatibel med høreapparat og kan indstilles til en ringestyrke op til 90 dB og lydstyrke i røret med op til 40 dB. Begge telefonerne har også en tydeligt LED skinne i bunden af telefonen der fungerer som ringeindikator til personer med nedsat hørelse.

Maxcom KXT480 og KXT481 SOS

Nu er vi nede i de særligt specialiserede fastnettelefoner med store tydelige taster i kontrastfarve, med billed hurtigkaldstaster, stort tydeligt display, kompatibel med høreapparat og høj ringelyd.
Begge telefoner er formidable bud på en fastnettelefon til ældre med nedsat syn og/eller hørelse.
Vi vil her især fremhæve KXT481SOS, da den har en nødkaldsfunktion med en dertilhørende fjernbetjening med nødkaldsknap på. I en nødsituation kan brugeren trykke på nødkaldet og telefonen ringer op til forudindtastede numre. Når der svares kan der tales igennem nødkaldet på fjernbetjeningen. Denne telefon vil vi især anbefale til ældre der er i risiko for fald i hjemmet og som kan føle sig utrygge alene i eget hjem.

Maxcom KXT480 fastnettelefon Hvid

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelige taster, der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Maxcom KXT481SOS nødkaldstelefon

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.095,00
Få nyheder direkte i din indbakke: