fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Du kan her læse en kort guide i valget af den bedste fastnettelefon til hørehæmmede og ældre med nedsat hørelse. Vi vil også komme med et bud på, hvilke telefoner vi mener er de bedste fastnettelefoner til hørehæmmede.

Guide til når du leder efter en ny fastnettelefon til hørehæmmede

Der er efterhånden rigtig mange forskellige gode bud, på markedet, på fastnettelefoner til hørehæmmede og ældre med nedsat hørelse. Det kan dog være ret svært at finde rundt i den veritable jungle af telefoner, for hvad for en er bedst til nedsat hørelse? 

Gode råd til køb af fastnettelefoner til hørehæmmede

Der er særligt fire ting der er værd at holde øje med, når du skal kigge efter en fastnettelefon til en hørehæmmet:

  • Er den HAC kompatibel? Det vil sige fastnettelefonen er kompatibel høreapparater.
  • Har den en tydelig visuel ringeindikator? Ofte vil det være i form af et lysende panel der blinker.
  • Er der ekstra forstærkning af lyden? Ofte benævnt telefonforstærkning. Det betyder at du manuelt kan forstærke både lyden i røret og ringelyden
  • Er der et display med nummerviser og evt. Ordbog?

En fastnettelefon der opfylder alle fire af disse er et rigtig godt bud på en god fastnettelefon til hørehæmmede. Telefonen er især god hvis den også tager højde for at brugeren også kan være svagtseende, ved f.eks. At have store tydelige taster, tydeligt display og simple funktioner der er nemme at bruge. Du kan også med fordel overveje om du har behov for en trådløs eller en stationær fastnettelefon? Er du stærkt hørehæmmet anbefaler vi en stationær, da trådløse telefoner typisk ikke vil kunne få nær så høj forstærkning af lyden, som en stationær fastnettelefon kan. Du kan med fordel tjekke hele vores udvalg af trådløse telefoner til ældre, fastnettelefoner til ældre og mobiltelefoner til ældre Her. Majoriteten af telefonerne er HAC kompatible og har mange af de funktioner, der her nævnes som særligt vigtige for personer med en hørenedsættelse.

Maxcom MC6800 Tråsløs DECT telefon

Den trådløse telefon fra Maxcom anbefales til personer med let til moderat hørenedsættelse. Telefonen har mulighed for +8db forstærkning af lyden og er HAC kompatibel. Telefonen har en integreret telefonbog med nummerviser og en tydelig ringeindikator.

Maxcom MC6800 trådløs fastnettelefon hvid

Smart trådløs telefon med store oplyste taster, 3 hurtigkaldstaster og forstærket lyd. Køb dig en trådløs telefon fra Maxcom, hvis du vil have en enkel telefon, der er nem at bruge og som kun har velkendte og brugbare funktioner.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00

Switel Comfort TF 550

Comfort har ligesom Big foto hurtigkald med fototaster. Ved Comfort er der fjernet tre fototaster og indlagt et display med telefonbog og nummerviser. Switel Comfort er også kompatibel med høreapparater, har forstærkning på 40 dB i røret og 90 dB i ringelyd. Telefonen har også en blinkende LED ringeindikator. Har du ikke behov for så mange hurtigkaldstaster, er displayet i Switel Comfort langt at foretrække for hørehæmmede, da du kan se hvem der ringer eller har ringet, hvis ikke du når at tage telefonen. Kan brugeren af telefonen dog have svært ved at overskue en konventionel telefonbog, kan de ekstra hurtigkald, til nærmest pårørende, i Big foto være et godt bud.

SWITEL Comfort TF 550 Fastnettelefon

Ældrevenlig telefon med 3 foto taster og tydeligt display

 

Levering:
1-2 Dage
DKK 899,00

Doro Magna 4000

Doro Magna er en fastnettelefon specielt udviklet til hørehæmmede, men hvor der er tænkt over at lave en telefon i et stilrent design, man har lyst til at have stående fremme. Doro Magna har en boostknap på selve telefonrøret der øjeblikkeligt kan øge lyden i røret med +60 dB. Der er også mulighed for at justere tonen under samtale, for bedre at kunne finde det leje der passer til den enkelte bruger. Telefons ringestyrke kan øges til 90 dB og den er selvfølgelig også HAC kompatibel. Fastnettelefonen er udstyret med et tydeligt oplyst display med navn- og nummerviser og integreret telefonbog. I det ene hjørne af telefonen er der placeret en LED ringeindikator, der blinker når telefonen ringer.

Doro Magna 4000 forstærkertelefon

Forstærkertelefon fra Doro med exceptionel høj og klar lyd. Er særligt god til ældre og personer med nedsat hørelse. Fastnet telefon kommer med store taster, telefonbog og visuel ringeindikator.

Levering:
5-6 Dage
DKK 799,00
Få nyheder direkte i din indbakke: