fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Nummerviser til fastnettelefon - Nemt og enkelt i din hverdag

Du kan ikke længere købe en ekstern nummervisere som kan tilsluttes din fastnettelefon. For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, har vi derfor her samlet et udvalg af fastnettelefoner med nummerviser indbygget.
Med en nummerviser kan du nemt se hvem der har ringet til dig på din fastnettelefon.
Hvis du vil se hele vores udvalg af fastnettelefoner - så kan du bare klikke Her.

Til dig med nedsat hørelse, der stadigvæk gerne vil have en flot og stilfuld telefon i dit hjem, samtidig med du nemt kan øge ringelyden og lyden i røret når du taler i telefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelige taster, der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Nyhed

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.095,00
Nyhed

Trådløs telefon med telefonsvarer med et ekstra håndsæt med store fototaster. Ring nemt og hurtigt til en af dine fire vigtigste kontakter, med et enkelt tryk på et billede.

Levering:
30-35 Dage
DKK 1.689,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelig taster og taster der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Nyhed

Trådløs brugervenlig fastnettelefon med telefonsvarer, særligt god til dig med nedsat hørelse. Telefonerne er med ekstra høj lyd og er kompatibel med høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 849,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Nummerviser til din telefon - værd at vide

Når der ringes til din fastnettelefon, vil nummerviseren vise dig hvilket nummer der ringes fra. Har din telefon en telefonbog, vil den også vise dig navnet, hvis det er en af dine indkodede kontakter der ringer til dig. Der kan også vises ukendt nummer på nummerviseren, hvis vedkommende der ringer f.eks. har valgt at have et hemmeligt nummer.
Sammen med nummerviseren har de fleste fastnettelefoner også en opkaldslog, her kan du se ubesvarede, indgående og udgående opkald. Det kan gøre det nemmere for dig at ringe tilbage til dem der forgæves har forsøgt at ringe dig op.

Hvad skal du være opmærksom på når du har en telefon med nummerviser?

Nu står du med din helt nye fastnettelefon og den har et lækkert stort display med nummerviser. Der er bare et problem, når der er nogen der ringer til dig, viser din telefon dig ikke hvem der ringer på nummerviseren.
Det er højst sandsynligt fordi du skal huske, at abonnere på nummerviser funktionen hos det teleselskab, hvor du køber dit fastnet. Nummerviser funktionen i sig selv er gratis, du skal bare have din husstand tilmeldt. Typisk kan du tilmelde dig via dit teleselskabs hjemmeside, eller teleselskabet kan tilmelde dig, hvis du ringer ind til deres kundesupport.

Få nyheder direkte i din indbakke: