fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Fasnettelefoner med Nødkald | Enkle telefoner

Nødkaldstelefoner kan være en vigtig livline for ældre og personer med et handicap, hvis der opstår akut behov for hjælp ved fald o.l.. SOS Telefoner m. Nødkald leveres med fjernbetjeninger, så brugeren kan bære nødkaldet på sin person, når han / hun bevæger sig rundt i hjemmet. Telefonen imødekommer også et potentielt behov for, at en nødkaldstelefon skal være enkel og let at anvende.

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed

Ekstra nødkaldsarmbånd til din Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd. Du kan tilkoble op til fire ekstra nødkaldsarmbånd.

Levering:
1-2 Dage
DKK 499,00
Nyhed

Trådløs fastnettelefon der har en smart telefonsvarer med en ekstra fjernbetjening med nødkald, der også har hurtigkald til to kontakter.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.025,00
Nyhed

Enkel og smart fastnettelefon med forstærket ringelyd, fototaster og et nødkaldsarmbånd.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.795,00
Nyhed

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
DKK 1.095,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Ældrevenlige Telefoner med Nødkald

Ved vores valg af fastnet telefon med nødkald var det vigtigt at medtage vores opsatte kriterier for ældrevenlighed. Således opfylder telefonen vores opsatte krav om store talende taster til svagtseende, taster i kontrastfarver, hurtigkald m. billede, ekstra høj ringelyd og et letanvendeligt design.
SOS Nødkald giver tryghed til brugeren i hjemmet og for dennes pårørende, idet der er mulighed for hurtig kontakt, hvis uheldet er ude.

En Telefon med Nødkald er din støtte i hverdagen

Det er rigtig vigtigt for den enkelte, der har brug for hjælp, at de hurtigt kan komme i kontakt med familie og/eller sundhedspersonale, når man har behov for det. Derfor er der da også på markedet en del nødkaldstelefoner, som kan lette livet, såvel for den ældre / handicappede, som for de pårørende. Ikke mindst for de, der har nedsat syn, er hørehæmmede eller har problemer med bentøjet, er telefoner m. nødkald virkelige gode hjælpere i hverdagen. Med et enkelt tryk på nødknappen på telefonen og hjælpen er ikke langt væk.

Hvad skal en Telefon med Nødkald kunne?

Brugeren skal først og fremmest kunne medbringe et nødkald på sin person, rundt omkring i deres hjem. Vores Telefon har en fjernbetjening med nødkaldsknap, der også fungere som en telefon, så brugeren kan samtale m. familie og/eller sundhedspersonale hvis de f.eks. Falder og trygger på nødkaldet. En pårørende skal bare trygge 0 på egen telefon, og får muligheden for at tale med brugeren gennem deres fjernbetjening.
Telefonen med nødkald har talende nummerviser, der kan læse tal op eller fortælle hvem der ringer. Nødkaldstelefoner er helt almindelige fastnet telefoner, der bare bliver monteret til fastnettet, så er nødkaldet klar til brug!

Du kan med fordel se flere produkter med Nødkald her

Få nyheder direkte i din indbakke: