fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon - Linde No.1 vægtelefon - Moderne vægtelefon
Linde No 1 fastnettelefon
Nyhed

Linde No 1 fastnettelefon

Varenummer: 5710759000019

Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne. Vægtelefonen der passer perfekt til det moderne hjem.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
DKK 439,20 ekskl. moms
Stk.

Produktbeskrivelse

Linde No. 1 - En tidsløs vægtelefon

Din fastnettelefon er en af de genstande, du kommer til at bruge mest igennem årene. Der går sjældent en dag uden at enten en i huset ringer til en anden, eller der bliver ringet til personen – dette er præcist grunden til, at en investering i fastnettelefonen Linde No. 1 er værd at overveje! Linde No. 1 er en fastnettelefon fra den danske designer Morten Linde. Telefonen er lavet i kvalitetsmateriale som sort holdbar ABS plast og solidt aluminium. Alene følelsen af telefonen i ens hånd vidner om en byggekvalitet, der er en hel del udover det sædvanlige for fastnettelefoner, i en ellers overkommelig prisklasse som denne.

I det hele taget er Linde No. 1 fastnettelefonen, fra den danske designer, lavet med elegance og bløde former in mente, hvorved telefonen passer ind i såvel private hjem, som på professionelle kontorer.
Det er tydeligt med en Linde No. 1 fastnettelefonen at der er kælet for detaljerne.

I stedet for at gå på kompromis her og der, for at opnå en billig fastnettelefon som mange andre, er der i stedet for gjort hvad der er nødvendigt, for at skabe en kvalitetsfastnettelefon af en anden klasse. Et eksempel på dette er en rød, men diskret LED diode øverst på Linde No. 1, der blinker ved ubesvarede opkald. Sådanne detaljer er nærmere undtagelsen end reglen – præcis ligesom Linde No. 1 er det med dens unikke design!

Når det gælder funktioner har fastnettelefonen Linde No. 1 alle de ting, der er brug for; nummerviser, der er display både foran telefonen og på toppen, en besked venter funktion, fastnettelefonen husker de sidste 10 opkald, ur og datovisning samt mange andre ting. Det fantastiske design på den tidløse Linde No. 1 fastnettelefon kommer ikke på bekostning af nyttige funktioner, som det tydeligt kan ses.

Har du smag for design, vil du have en fastnettelefon, der supplerer det allerede eksisterende design i huset, eller ønsker du at opgradere din telefons status? Linde No. 1 er en fastnettelefon ud over det sædvanlige – har du først telefonen i hånden, vil du forstå hvorfor!

Linde No. 1 vægtelefon leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

- Et styk Linde No. 1 vægtelefon
- Spiralledning
- Vægophæng m. skruer og plugs
- Brugervejledning 

Specifikationer

- Vis nummer
- Husker de sidste 10 opkald
- Viser ur og dato
- Genopkald til sidste 12 numre
- Registrering af taletid
- Funktion der agerer besked venter
- Skabt i solidt aluminium og særdeles holdbart ABS plast
- Tidløst og smukt design

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: