fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Doro fastnettelefoner

Doro-fastnettelefoner er udviklet til at imødekomme ældres krav og behov, når det gælder brugervenlighed, enkelthed og tryghed. Hos Tele Call fås alle Doro-fastnettelefoner med ekstra store knapper, lydforstærker og et letlæseligt display. Fokus er at gøre alle de vigtigste funktioner lettilgængelige for enhver, der bruger telefonen.

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
3-4 Dage
DKK 599,00
Nyhed

Trådløs telefon med forstærkning af lyden i røret og ringestyrke. Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge.

Levering:
30-35 Dage
DKK 599,00
Nyhed

Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge. Hvis du vil have 2 håndsæt i stedet for ét, når du køber en Doro PhoneEasy trådløs telefon, kan du med fordel købe en pakke med 2 håndsæt med det samme, så sparer du tilmed 99,-.

Levering:
7-8 Dage
DKK 999,00
Nyhed

Forstærkertelefon fra Doro med exceptionel høj og klar lyd. Er særligt god til ældre og personer med nedsat hørelse. Fastnet telefon kommer med store taster, telefonbog og visuel ringeindikator.

Levering:
DKK 799,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Fastnettelefon fra Doro giver mere tryghed og fleksibilitet

Uanset hvilke behov du oplever i hverdagen – såsom nedsat syn, hørelse eller måske gangbesvær – så giver en Doro-fastnettelefon en ekstra tryghed i hjemmet. Vælg mellem de forskellige modeller, du finder her på siden, både med og uden ledning.

Ønsker du friheden til at kunne føre en samtale, imens du går rundt i huset eller ud i haven? Så er den trådløse fastnettelefon lige noget for dig, da du kan bevæge dig i en radius af 50 meter fra basestationen. Ligesom med alle de andre Doro-telefoner fås de trådløse modeller også med høj lyd, store taster og så er de kompatible med høreapparater.

Fastnettelefonerne fra Doro er desuden forstærket i lyden, hvilket gør modellerne oplagte til ældre med stærk nedsat hørelse.
Vi er en lille virksomhed, og vi har 22 års erfaring i at rådgive kunder og servicere telefoner. Har du spørgsmål til vores Doro-fastnettelefoner? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Få nyheder direkte i din indbakke: