fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Find din næste ældrevenlige trådløse telefoner her

Vil du ha’ en ældrevenlig trådløs telefon og stiller du specifikke krav til en ældrevenlig trådløs telefon på grund af nedsat syn, hørelse eller dårlig finmotorik, så er dette den rigtige side for dig. Vi har enkle ældrevenlige trådløse telefoner, der er udviklet til personer med nedsat syn og/ eller nedsat hørelse. Bruger du høreapparat er de trådløse telefoner fra Doro kompatibel med høreapparater, og de er derfor et oplagt valg. Har du nedsat syn, har vi flere trådløse modeller med store tydelige taster og tydeligt display, der også er velegnet til personer med dårlig finmotorik.

Maxcom MC6800 trådløs telefon har store oplyste taster, men også 3 hurtig opkaldstaster. Telefonen har høj lydstyrke som kan justeres.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Doro PhoneEasy 100w trådløs telefon har store tydelige oplyste taster, der er velegnet til svagtseende.
Høj lyd op til + 30 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Maxcom MC6800 trådløs telefon har store oplyste taster, men også 3 hurtig opkaldstaster. Telefonen har høj lydstyrke som kan justeres.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Meget brugervenlig fastnettelefon med ekstra lyd. Stort letlæseligt display.
Høj lyd op til + 30 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 799,00
Nyhed

Brug din fastnettelefon på mobilnettet.
Indsæt SIM-kort i boksen og tilslut fastnettelefonen

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Find en trådløs telefon, der passer til dit behov!

Vi har et udvalg af ældrevenlige trådløse telefoner til fastnet, til dig som stiller særlige krav til hvad din telefon skal kunne. Vi har her sat fokus på at præsentere de trådløse fastnet telefoner, der lever op til vores særlige krav om ældrevenlighed. Telefonerne præsenteret her er i et overskueligt og brugervenligt design, med tydelige store taster, et veloplyst stort display og med lyd der kan indstilles til ekstra høj ringetone.
Til dig der vil have en telefon i et enkelt overskueligt design er Doros trådløse telefoner lige sagen. De er designet til personer, der har svagt syn eller dårlig hørelse. Doro trådløse telefoner er endda kompatible med høreapparater.
Menuer og funktioner i Doro trådløse telefoner er lette at forstå og benytte. Det store Display på telefonen guider dig gennem telefonens funktioner, så ved du hvad du skal med din Doro trådløse fastnet telefon.

Vi har Doro trådløse fastnet telefoner med:

- Store taster
- Tydelige tal på tasterne
- Ekstra høj ringestyrke og lys når telefonen ringer
- Ekstra Lydstyrke
- Teleslynge - så telefonen kan benyttes sammen med høreapparat. Signalet fra telefonen kan opfanges af høreapparatet, når høreapparatet sættes i T-position

I kategorien Moderne Trådløse Telefoner kan du se flere trådløse telefoner med mange nyttige funktioner og lækkert design.
Vi fører også Mobiltelefoner til Ældre og andre der gerne vil have en mobiltelefon med store taster og som er nem at overskue og anvende.

Få nyheder direkte i din indbakke: