fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Ældrevenlige fastnettelefoner | Find en der passer lige til dig

Her kan du undersøge, hvilken ældrevenlig fastnettelefon, der bedst kan dække dit behov. Vi har ældrevenlige og enkle fastnettelefoner til personer med nedsat hørelse og svagsynede. Vi har selvfølgelig også fastnettelefoner, der kan dække både behovet for ekstra høj lyd og store tydelige taster i kontrastfarver. Fastnettelefonerne fra producenterne Switel, Doro, Kirk Delta og Maxcom, er specielt udviklede til at kunne dække personer med synsnedsættelser og/eller hørenedsættelsers krav til en telefon.

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Nyhed

Forstærkertelefon fra Doro med exceptionel høj og klar lyd. Er særligt god til ældre og personer med nedsat hørelse. Fastnet telefon kommer med store taster, telefonbog og visuel ringeindikator.

Levering:
1-2 Dage
DKK 799,00
Nyhed

Fastnettelefon med ekstra trådløst håndsæt med store fototaster. Du får ekstra høj lyd, telefonsvarer, telefonbog og et ekstra trådløst håndsæt med store billedtaster til hurtigkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.489,00
Nyhed

Forstærkertelefon med ekstra høj lyd. Op til 85 dB ringelyd og op til 30 dB lyd i røret. Særligt ældrevenlig fastnet telefon med store overskuelige adskilte taster og 12 hurtigkaldsknapper.

Levering:
1-2 Dage
DKK 899,00
Nyhed

Trådløs telefon med telefonsvarer med et ekstra håndsæt med store fototaster. Ring nemt og hurtigt til en af dine fire vigtigste kontakter, med et enkelt tryk på et billede.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.689,00
Nyhed

Enkel og brugervenlig fastnettelefon med høj lyd og store fototaster. Ring nemt op til dine nærmeste, med et enkelt tryk på en tast.

Levering:
1-2 Dage
DKK 999,00
Nyhed

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelig taster og taster der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Nyhed

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelige taster, der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
DKK 649,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Fastnettelefoner | Hvorfor er de så ældrevenlige?

De fastnet telefoner du ser her i denne kategori har vi udvalgt ud fra særlige kriterier omk. Brugervenlighed, pålidelighed, design m. tydelige knapper, store oplyste displays og hurtigvalgstaster. Kriterierne har vi ikke bare hevet ud af hatten, men er indsamlet gennem vores mangeårige virke i branchen, og gennem samtaler med brugere ligesom dig, der har behov for en telefon til ældre. På den måde sikrer vi os at det er dine behov der så vidt muligt tages højde for, når vi udvælger hvilke telefoner vi vil føre som værende ældrevenlige.
En anden ting der også kan skabe ekstra tryghed i hjemmet er et nødkald, vores telefoner og produkter med nødkald har vi valgt at give en side for sig selv.

Du kan se vores produkter med nødkald her.

De store tydelige taster, gør det meget lettere for svagtseende at ramme tastaturet på fastnettelefonen korrekt. Displayet på nogle af fastnettelefonerne er store og flere af dem er belyste. Der er også hurtigvalgstaster at finde på de ældrevenlige fastnettelefoner. Bemærk - der er ikke lige mange på de enkelte fastnettelefoner.
Den høje lyd i ringetone og i røret gør det lettere for den hørehæmmede, at høre når telefonen ringer. Lydene kan som regel indstilles på de enkelte fastnettelefoner alt efter, hvor høj tone man har behov for telefonen ringer ved. De fleste er derudover kompatibel med høreapparater. En del af fastnettelefonerne har også medhør. Det gør det muligt at tale håndfrit, så man kan gøre andre ting imens man taler.

Vi vil her nævne en række af de funktioner vores fastnettelefoner til ældre kan have 

  • Store tydelige taster
  • Fototaster
  • Forstærket lyd
  • Forstærket ringetone
  • Teleslynge
  • Mulighed for afskærmning af tastatur

Andre ældrevenlige produkter

Hos Tele Call fører vi også andre ældrevenlige produkter. Foretrækker du en trådløs fastnet telefon der stadig er udviklet med henblik på ældres behov, kan du med fordel tage et kig på vores: 

Ældrevenlige Trådløse Telefoner

Vil du stadigvæk have muligheden for at tage din telefon med dig, hvorend du går hen og ønsker du lidt flere funktioner i din telefon? Så er svaret måske en ældrevenlig mobiltelefon eller en smartphone udviklet til ældre. Vi har mange smarte løsninger, og du kan garanteret finde en der passer til dit behov.

Tag et kig på vores mange lækre og pålidelige Mobiltelefoner til Ældre her.

Få nyheder direkte i din indbakke: