fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Find den rigtige ældrevenlige fastnettelefon

Her kan du undersøge, hvilken ældrevenlig fastnettelefon, der bedst kan dække dit behov. Vi har ældrevenlige og enkle fastnettelefoner til personer med nedsat hørelse og svagsynede. Vi har selvfølgelig også fastnettelefoner, der kan dække både behovet for ekstra høj lyd og store tydelige taster i kontrastfarver. Fastnettelefonerne fra producenterne Switel, Doro, Kirk Delta og Maxcom, er specielt udviklede til at kunne dække personer med synsnedsættelser og/eller hørenedsættelsers krav til en telefon.

Telefon med 6 store foto taster og 4 hurtigopkaldstaster

Levering:
1-2 Dage
DKK 699,00
Nyhed

Ældrevenlig telefon med 3 foto taster og tydeligt display

 

Levering:
1-2 Dage
DKK 799,00
Nyhed

Maxcom KXT480 fastnettelefon med store og tydelige taster samt 3 billedtaster. Telefonen har nummerviser og medhør funktion.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Doro PhoneEasy 311C fastnet telefon med store taster

3 hurtigvalgstaster. Mulighed for at indstille lydstyrken i røret

Levering:
1-2 Dage
DKK 399,00
Nyhed

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
1-2 Dage
DKK 465,00
Nyhed

Designet er pænt og stilfuld. Nem og brugervenlig. Høj lyd og display med en god kontrast

Mulighed for håndfri tale

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Hvorfor er vores Fastnettelefoner ældrevenlige?

De fastnet telefoner du ser her i denne kategori har vi udvalgt ud fra særlige kriterier omk. Brugervenlighed, pålidelighed, design m. tydelige knapper, store oplyste displays og hurtigvalgstaster. Kriterierne har vi ikke bare hevet ud af hatten, men er indsamlet gennem vores mangeårige virke i branchen, og gennem samtaler med brugere ligesom dig, der har behov for en telefon til ældre. På den måde sikrer vi os at det er dine behov der så vidt muligt tages højde for, når vi udvælger hvilke telefoner vi vil føre som værende ældrevenlige.
En anden ting der også kan skabe ekstra tryghed i hjemmet er et nødkald, vores telefoner og produkter med nødkald har vi valgt at give en side for sig selv.

Du kan se vores produkter med nødkald her.

De store tydelige taster, gør det meget lettere for svagtseende at ramme tastaturet på fastnettelefonen korrekt. Displayet på nogle af fastnettelefonerne er store og flere af dem er belyste. Der er også hurtigvalgstaster at finde på de ældrevenlige fastnettelefoner. Bemærk - der er ikke lige mange på de enkelte fastnettelefoner.
Den høje lyd i ringetone og i røret gør det lettere for den hørehæmmede, at høre når telefonen ringer. Lydene kan som regel indstilles på de enkelte fastnettelefoner alt efter, hvor høj tone man har behov for telefonen ringer ved. De fleste er derudover kompatibel med høreapparater. En del af fastnettelefonerne har også medhør. Det gør det muligt at tale håndfrit, så man kan gøre andre ting imens man taler.

Vi vil her nævne en række af de funktioner vores fastnettelefoner til ældre kan have

  • Store tydelige taster
  • Fototaster
  • Forstærket lyd
  • Forstærket ringetone
  • Teleslynge
  • Mulighed for afskærmning af tastatur

Andre ældrevenlige produkter

Hos Tele Call fører vi også andre ældrevenlige produkter. Foretrækker du en trådløs fastnet telefon der stadig er udviklet med henblik på ældres behov, kan du med fordel tage et kig på vores: 

Ældrevenlige Trådløse Telefoner

Vil du stadigvæk have muligheden for at tage din telefon med dig, hvorend du går hen og ønsker du lidt flere funktioner i din telefon? Så er svaret måske en ældrevenlig mobiltelefon eller en smartphone udviklet til ældre. Vi har mange smarte løsninger, og du kan garanteret finde en der passer til dit behov.

Tag et kig på vores mange lækre og pålidelige Mobiltelefoner til Ældre her.

Få nyheder direkte i din indbakke: