fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Struktur hjælpemiddel | Din guide i hverdagen

DoMyDay - Nem Kommunikation. Vi har udviklet DoMyDay – Nem Kommunikation, der som navnet indikerer, er et ideelt redskab til skabe struktur og kommunikation i hverdagen. DoMyDay er en smartphone med et særligt styresystem, som vi har udviklet til mennesker med særlige behov for støtte i hverdagen.

I DoMyDay er der lagt vægt på enkeltheden som tilpassen den enkelte bruger der har brug for særlig støtte, samt hjælper der via sin egen smartphone indsætter aftaler i DoMyDay. Derudover har DoMyDay en række funktioner, men intet kan gå galt, da brugerfladen er fuldstændigt låst. Den leverer oplæsning af alt indhold, og guides til - eller påmindelser om - forskellige gøremål. DoMyDay kan fjernstyres og administreres af en kontaktperson. DoMyDay er et hjælpemiddel, som giver en hjælpende hånd til en struktureret hverdag. Se mere om hvordan DoMyDay hjælper mennesker med demens, hjerneskade og andre kognitive funktionsnedsættelser på DoMyDay.dk

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: