Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
SD TOP telefonsvarer - digital telefonsvarer til fastnet

SD-TOP, telefonsvarer til fastnet

SD-TOP, telefonsvarer til fastnet

Produktet er udgået

 

Produktbeskrivelse

Udgået model. Se vores store udvalg af telefonsvarer

Brondi SD-TOP telefonsvarer er en enkel digital telefonsvarer til fastnet

Efter talebeskeden kan der indtales besked på denne telefonsvarer og SD-TOP telefonsvarer kan modtage op til 60 beskeder på i alt 56 min.

På SD-TOP telefonsvarer er der mulighed for at blokerer for indtaling af besked

Du kan vælge mellem en talebesked med mulighed for at indtale besked og en talebesked uden mulighed for at indtale besked på SD-TOP telefonsvareren. Denne telefonsvarer skifter automatisk til talebeskeden uden mulighed for at indtale besked, hvis de 56 min eller 60 beskeder overskrides.

Der kan indtales besked direkte på telefonsvareren, som kan aflyttes senere

SD-TOP telefonsvarer gemmer indtalte beskeder selvom telefonlinjen afbrydes (kræver at der er installeret et 9 v batteri som købes separat).
Mulighed for fjernstyring af funktioner på denne telefonsvarer, hvor der ringes til denne telefonsvarer. Du kan bl.a. aflytte beskeder, slette beskeder og indtale nye beskeder.
Der er endvidere mulighed for at aflytte det rum som telefonsvareren står i. Fjernstyring af SD-TOP telefonsvarer er beskyttet med pinkode.
På denne telefonsvarer er der mulighed for at frakoble højttaleren, så telefonsvareren besvarer kaldet uden det kan høres i rummet hvor SD-TOP telefonsvaren er placeret.

SD-TOP telefonsvarer er registreret på Hjælpemiddel basen under nr. 64611

Lignende produkter

feedback
feedback