fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Pressemeddelser

 

Få hjælp til at vælge de rette velfærdsteknologiske hjælpemidler
Befolkningens gennemsnitsalder bliver i disse år højere, og flere og flere får behov for støtte, omsorg og hjælp til dagligdagens gøremål. Nogle rammes på syn eller hørelse, mens andre kan få svært ved at overskue dagen, huske aftaler eller holde kontakt til netværket. Livskvaliteten sættes under pres, og ofte starter en ny tilværelse med tæt kontakt til sundhedssystemet samt et nyt bekendtskab med velfærdsteknologiske hjælpemidler.

Pressemeddelse

Efter en prøveperiode hvor testpersoner med demens har haft et nyt hjælpemiddel, vil Odense Kommune nu implementere teknologien. Undersøgelser viser, at det giver mere selvstændighed for mennesker som lider af demens.

Majken og Anette

På billedet ses (th) Demenskoordinator Majken Longhi og Anette Andersen (tv), der er en af de brugere, der har haft stor glæde af hjælpemidlet. Fremover bliver det lettere for andre i Odense Kommune også at få glæde af DoMyDay.

Hjælpemidlet DoMyDay har allerede høstet stor anerkendelse. Nu er udviklerne fra Tele Call nomineret til iværksætterprisen CareWare-Next, der gives for nytænkende velfærdsteknologi.

For femte år i træk bliver de bedste idéer og den mest interessante form for iværksætteri inden for velfærdsteknologi fejret af CareWare. Det sker ved et arrangement, hvor otte virksomheder kæmper om to store priser.

En ny undersøgelse viser, at DoMyDay kan hjælpe mennesker med hjerneskade i at holde fast i deres normale liv. For Bente Jacobsen har DoMyDay gjort en stor forskel.


For Bente Jacobsen har hendes nye DoMyDay telefon telefon betydet alt for hende, efter hendes hjerneskade.

 

Doro 610 har beholdt sit klassiske design. Men inden i er teknikken så avanceret, at den med rette kan betegnes som det ypperste inden for mobiltelefoni til hørehæmmede.

Doro 610 har beholdt sit klassiske design. Men inden i er teknikken så avanceret, at den med rette kan betegnes som det ypperste inden for mobiltelefoni til hørehæmmede.

Mange ældre ved ikke, at der findes telefoner med teleslynger,
som de uden problemer kan bruge sammen med høreapparat.

Behovet for telefoner til høreapparat er voksende. En naturlig følge af, at andelen af ældre i befolkningen bliver større og større.

Gode råd om mobiltelefon til bedstefar

I dag er mange mobiltelefoner udstyret med masser af tekniske funktioner, hvilket for mange ældre og handicappede kan virke uoverskueligt. Den rigtige mobiltelefon skal give enkel kommunikation og tryghed, mens den forkerte nemt kan skabe frustration og utryghed, både hos brugeren og de pårørende, fortæller teleeksperten Henrik Bryld fra Tele Call Danmark, som her videregiver nogle gode råd: 
Det er en god idé at se på evt. utilfredshed med den nuværende mobiltelefon for at finde ud af, hvilke behov, der særligt skal tages hensyn til.
Er synet svækket er det vigtigt med store taster og stort display. Der findes flere modeller med ekstra store oplyste taster og ekstra stor skrift i displayet, som er særdeles velegnet til de meget svagtseende.

Vejret herhjemme viser sig endelig fra sin mest positive side, nu hvor skolernes sommerferie er godt i gang, og mange er ved at gøre klar til at tage på ferie i udlandet
En ny undersøgelse som TELIA har fået lavet, viser at kun 10% ikke har deres mobiltelefon med på ferien. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du undgår en stor regning når du bruger din mobiltelefon i udlandet.

feedback
feedback