fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

 

KANSO mobiltelefonen - hvis din mobiltelefon skal være dansk

KANSO mobiltelefon udmærker sig ved at være en dansk ældrevenlig mobiltelefon. Den første ældrevenlige mobiltelefon med dansk menu. Det er SOKAN telecom, der har produceret og designet denne elegante og enkle ældrevenlige Kanso mobiltelefon.

Med KANSO får du derfor en ældrevenlig mobiltelefon med design i topklasse – uden der er gået på kompromis med brugervenligheden.


Kanso M300 - en robust mobiltelefon

Den robuste mobiltelefon med store taster og tydeligt display

Velegnet til brug ved længere lidt hårdføre ture ud i det blå

Levering:
1-2 Dage

DKK 799,00
DKK 399,00
DKK 319,20 ekskl. Moms

 

Ældrevenlige Kanso mobiltelefoner

Kanso mobiltelefoner er specielt designet til ældre mennesker med f.eks. behov for ekstra store taster, høj og god lyd samt brugervenlighed.
 
Mobiltelefonerne er særdeles robuste og med lette menuer og funktioner lige til at gå til. Kanso udvikler altid brugermanualer, der er meget lette at forstå. Kanso mobil er let at starte op, så begyndelsen ikke bliver svær!
Kanso mobiltelefoner har forskellige ringemelodier at vælge imellem, så man altid kan vælge den mest hensigtsmæssige tone, der bedst kan høres for den enkelte.
Mobilerne er kompatible med høreapparater, så der sikres en bedre mulighed for at høre klart og tydeligt, hvad der bliver sagt til en.
Kanso mobiltelefoner er med al deres brugervenlighed særdeles ældrevenlige.
Kanso mobil er igen med på det sidste nye med hensyn til forbrugernes behov i hverdagen og i fritiden!
Kanso mobiler har meget lang standbytid og taletid.
 
 
feedback
feedback