fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find den rigtige GSM bordtelefon

GSM bordtelefoner er kendetegnet ved, at de samler alle de bedste egenskaber fra mobiltelefoner og fastnettelefoner i en enhed. Hvis du ønsker at gå over til mobiltelefoni, men stadig ønsker at beholde alle fordelene ved fastnet telefoni, så bør du kigge nærmere på en GSM bordtelefonen. GSM eller 'Global system for Mobile communication' er det mest udbredte netværk til mobiltelefoni og bruges i det meste af Europa. For at bruge GSM netværket skal du blot sætte et SIM-kort i en GSM Bordtelefon, og så er du i gang.

SÅDAN KAN DU SLIPPE AF MED DET DYRE FASTNETABONNEMENT


Jablocom Essence GSM bordtelefon

Jablocom Essence er en bordtelefon med SIM-kort, så som giver mange muligheder. 

Levering:
1-2 Dage

DKK 1.849,00
DKK 1.599,00
DKK 1.279,20 ekskl. Moms
Digicom GSM Gateway

Brug din fastnettelefon på mobilnettet.
Indsæt SIM-kort i boksen og tilslut fastnettelefonen

Levering:
1-2 Dage

DKK 1.795,00
DKK 1.436,00 ekskl. Moms

GSM-Bordtelefoner - Få det bedste fra begge verdener

GSM bordtelefoner er kommet for at blive. Den har alle fordelene fra en mobiltelefon, og er mildt sagt en genial opfindelse. Her i Danmark er de smarte GSM bordtelefoner endnu ikke slået igennem for alvor, men vi regner med, at det bare et spørgsmål om (meget kort) tid!


Først og fremmest kan du med en GSM-bordtelefon sende SMS’er. Dette skyldes, at du skal indsætte et SIM-kort i GSM telefonen, hvorved den faktisk i mange henseender fungerer som en stationær mobiltelefon. Du sender SMS’er ved hjælp af det fulde tastatur på GSM telefonen. Typisk placeret lige over nummerknapperne.


For at kunne sende og modtage SMS’er kommer de fleste GSM bordtelefoner med store og tydelige skærme ovenpå knapperne. Dette er særligt velegnet til synshæmmede, der ikke har mulighed for at bruge en almindelig mobiltelefons eller netværkstelefons display, fordi de ikke kan se tasterne tydeligt!


En GSM bordtelefon bliver dog for alvor interessant taget det ekstra udstyr, man til visse GSM modeller kan anskaffe, i betragtning. Her går ens GSM-telefon fra bare at være en telefon til at være en sand hjælper i hverdagen. Eksempler på ting, du kan påsætte visse GSM bordtelefoner er blandt andet følgende:

  • Røgdetektor: Man kan koble ens røgalarm sammen med GSM bordtelefonen, hvorefter der helt automatisk bliver ringet efter hjælp, hvis detektoren slår ud.
  • Gasdetektor: Samme historie – ved gaslæk bliver der ringet automatisk efter hjælp.
  • Vanddetektor: Pludselig oversvømmelse? Intet problem – GSM bordtelefonen ringer selv efter hjælp.
  • SMS til din dør, vinduer og lys: Send en SMS fra din mobiltelefon med en speciel kommando til din GSM-bordtelefon, hvorefter denne sørger for f.eks. at slukke lyset, låse døren eller lukke vinduerne.
  • I stil med ovenstående kan du naturligvis også åbne eksempelvis en låst garage i din bil med en simpel SMS besked.
  • Tyverialarm: Er der indbrud om natten? I så fald kan en GSM bordtelefon i samspil med en alarm alarmere politiet.

Disse nævnte fordele er ikke standard på GSM telefoner, men er ydelser, man typisk kan tilkøbe visse modeller. Læs altid produktbeskrivelsen på GSM bordtelefonen for at se, hvilke fordele, der gælder for netop din model.
Kontakt os på telefon 21 123 456 eller skriv til os her for yderligere information. Vi skaffer gerne tilbehør efter aftale.

feedback
feedback