fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
MOBI:DO abonnement (12 måneder )

MOBI:DO abonnement (12 måneder )

MOBI:DO abonnement (12 måneder )

Kontakt os for køb af MOBI:DO abonnement (12 måneder )

 
 

Produktbeskrivelse

 

MOBI:DO er skabt til mennesker med lettere kognitive udfordringer. Det være sig ADHD, senhjerneskade, let demens eller udviklingshæmning.

Det brugervenlige system gør hverdagen lettere for brugeren, der benytter sig af det via sin smartphone, tablet eller computer.

MOBI:DO er en app, der består af forskellige guides, der kan hjælpe brugeren med de daglige gøremål, så vedkommende bedre er i stand til at klare sig selv. MOBI:DO kan hjælpe med lige præcis de opgaver, som borgeren har behov for hjælp til. Det kan være hjælp til at slå græsset, gøre rent, lave kaffe, eller til en hvilken som helst anden relevant opgave. Systemet kan også give vejledning til, hvordan brugeren opretter en kalenderaftale.

De enkelte opgaveguides, kan via MOBI:DO deles op i større eller mindre dele, alt efter brugerens behov og evner. Og de kan nemt tilpasses undervejs, hvis brugerens funktionsniveau ændrer sig.

Hver enkelt guide kan have tekstforklaringer, billeder, talebeskeder, tidsangivelser og endda videovejledninger. Alt sammen for at hjælpe brugeren med at fuldføre opgaven.

Opgaverne laves som guides på en PC/Mac eller på en tablet/iPad, og kan altså justeres lige som man vil have det. Systemet er meget enkelt. Det virker enten ved QR-koder, der scannes ved aktivitetens start, automatisk påmindelse via kalenderen eller valgfri start igennem system.

Alt i alt kan MOBI:DO være en enormt stor hjælp for brugeren, der bliver mere selvhjulpen. Men det kan også spare tid og ressourcer for såvel pårørende som fagpersonaler, idet brugeren får mindre brug for støtte i dagligdagen.

MOBI:DO virker både til Android, iOs (Apple), PC 
Der er mulighed for at prøve MOBI:DO gratis i 30 dage.
Kontakt os for gratis prøvelicens.

 

Lignende produkter

feedback
feedback