fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
Personaleværktøj til bosteder

MOBI:DO Personaleværktøj

MOBI:DO Personaleværktøj
Pris: DKK 0,00
DKK 0,00 ekskl. moms
Varenummer:
2022
Levering:

 
Antal:
Beklager, dette produkt er ikke på lager.....
 
1482324961_scan-kode-bosted.jpg

Produktbeskrivelse


PRØV MOBI:DO GRATIS i 30 dage.

MOBI:DO som personaleværktøj er en revolutionerende måde at sikre den interne kommunikation på. Særligt anvendeligt er det på landets institutioner (bosteder, aflastningstilbud ol.), hvor udfordringerne er mangeartede, og hvor kommunikationen imellem de ansatte ikke må glippe. Men det kan være svært i en travl hverdag at give de vigtige beskeder videre. Her kommer MOBI:DO ind i billedet. MOBI:DO giver både en positiv effekt for borgerne og en praktisk lettere hverdag for de ansatte.


MOBI:DO virker ved, at medarbejderen scanner en QR-kode med sin arbejdsmobil/tablet. QR-koderne skal kun printes én gang og kan derefter placeres hvor det er nødvendigt. Når QR-koden først er printet, kan indholdet i denne kode opdateres digitalt. Man kan med andre ord lave opdateringerne mens man står med opgaven, og skal dermed ikke huske det til senere.

Det er meget sikkert at bruge MOBI:DOs QR-koder, da indholdet kun kan læses af de ansatte, der har et login. Udefrakommende kan dermed ikke få adgang til personalets interne kommunikation og arbejdsgange.


Med MOBI:DO som personaleværktøj bliver det lettere at forstå og håndtere den enkelte borger. Med din arbejdstelefon/tablet kan du scanne dig til løsninger på den pågældende opgave – du har altså instrukserne lige ved hånden.

MOBI:DO bruges til:

  • Forflytning
  • Dagstruktur for borgerne
  • Forstå tegn til tale
  • Handleplaner
  • Instrukser til medarbejderne

Jette Bangshaab, forsker i velfærdsteknologi ved University College Nordjylland: ”Jeg synes, det lyder som en meget kvalificeret løsning, der søger at imødekomme personalet”. De kan forberede sig på, hvad det er for en borger, de møder, og hvilke behov vedkommende har for hjælp, hvis ikke de kender den pågældende borger i særlig grad, mener Jette Bangshaab, der efterlyser flere af den slags initiativer.

MOBI:DO bruges blandt andet på Handicap Løgumgård. Du kan læse hele historien om Løgumgård og MOBI:DO her.

feedback
feedback