fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
Linde No 1 fastnettelefon - Linde No.1 vægtelefon - Moderne vægtelefon

Linde No 1 fastnettelefon DEMO

Linde No 1 fastnettelefon DEMO

Produktet er udgået

 
1495020718_linde-no-1-side.jpg
1495020718_linde-no-1-top.jpg

Produktbeskrivelse

Ved køb af demo vare fås et stk Seki Slim fjernbetjening i rød med Gratis til værdi af 299,00

Seki Slim er ekstrem simpel og praktisk fjernbetjening med kun de mest nødvendige funktioner, der er nødvendige for den daglige betjening af dit TV.

Seki Slim har kun 6 forskellige knapper, der er derfor også kun de knapper, som er nødvendige, såsom tænd/sluk, skift kanal og juster lydstyrke.

Seki Slim er et fornuftigt valg til især ældre, der ikke kan overskue de mange knapper og funktioner, der er på moderne fjernbetjeninger.

Husk at batterierne ikke er med i købet!

NB: Virker ikke sammen med B&O fjernsyn.

 

Din fastnettelefon er en af de genstande, du kommer til at bruge mest igennem årene. Der går sjældent en dag uden at enten en i huset ringer til en anden, eller der bliver ringet til personen – dette er præcist grunden til, at en investering i fastnettelefonen Linde No. 1 er værd at overveje!

Linde No. 1 er en fastnettelefon fra den danske designer Morten Linde. Telefonen er lavet i kvalitetsmateriale som sort, holdbart ABS plast og solidt og tungt aluminium. Alene følelsen af telefonen i ens hånd vidner om en byggekvalitet, der er en hel del udover det sædvanlige for fastnettelefoner, i en ellers overkommelig prisklasse som denne.

I det hele taget er Linde No. 1 fastnettelefonen fra den danske designer lavet med elegance og bløde former in mente, hvorved telefonen passer ind i såvel private hjem, som på professionelle kontorer.
På Linde No. 1 fastnettelefonen er der kælet for detaljerne.

I stedet for at gå på kompromis her og der for at opnå en billig fastnettelefon som mange andre, er der i stedet for gjort, hvad der er nødvendigt, for at skabe en kvalitetsfastnettelefon af en anden klasse. Et eksempel på dette er en rød, men diskret LED diode øverst på Linde No. 1, der blinker ved ubesvarede opkald. Sådanne detaljer er nærmere undtagelsen end reglen – præcis ligesom Linde No. 1 er det med det unikke design!

Når det gælder funktioner har fastnettelefonen Linde No. 1 alle de ting, der er brug for; numre kan vises, der er display både foran telefonen og på toppen, en besked venter funktion, fastnettelefonen husker de sidste 10 opkald, ur og datovisning samt mange andre ting. Det fantastiske design på den tidløse Linde No. 1 fastnettelefon kommer ikke på bekostning af nyttige funktioner, som det tydeligt kan ses.

Har du smag for design, vil du have en fastnettelefon, der supplerer det allerede eksisterende design i huset, eller ønsker du at opgradere din telefons status? Linde No. 1 er en fastnettelefon ud over det sædvanlige – har du først telefonen i hånden, vil du forstå hvorfor!


Salgspakken indholder : telefon spiralledning vægophæng skruer og plugs og brugervejledning 

Seki slim fjernbetjening i rød medfølger gratis til denne DEMO vare 

Specifikationer

Egenskaber for Linde No. 1 fastnettelefonen:

  • Vis nummer
  • Husker de sidste 10 opkald
  • Viser ur og dato
  • Genopkald til sidste 12 numre
  • Registrering af taletid
  • Funktion der agerer besked venter
  • Skabt i solidt aluminium og særdeles holdbart ABS plast
  • Tidløst og smukt design

Lignende produkter

feedback
feedback