Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find den rigtige nødkaldstelefon

Nødkaldstelefoner er vigtige for ældre og personer med funktionsnedsættelse, hvis der opstår akut behov for hjælp ved fald eller lignende. Nødkaldstelefoner leveres med fjernbetjeninger, så personen kan bære nødkaldet, når han / hun bevæger sig rundt i hjemmet. Nødkaldstelefoner imødekommer også brugerens behov for, at en nødkaldstelefon skal være enkel. I vores udvalg af nødkaldstelefoner, kan du således finde nødkaldstelefoner med store talende taster til svagtseende og andre fastnettelefoner, der egner sig til svagthørende.

NØDKALD - giver tryghed i hjemmet!


SWITEL NØDKALD TF 560


Nødkalds fastnettelefon med fjernbetjening, fototaster og talende telefonbog

 

Levering:
1-2 Dage

DKK 1.295,00
DKK 1.036,00 ekskl. Moms

Nødkaldstelefonen tilkalder hjælp

Det er rigtig vigtigt for den enkelte, der har brug for hjælp, at den hurtigt kommer tilstede, når man har behov for det. Derfor er der da også på markedet en del nødkaldstelefoner, som kan lette livet, såvel for den ældre / handicappede, som for de pårørende. Ikke mindst for de, der har nedsat syn, er hørehæmmede eller har problemer med bentøjet er nødkaldstelefonerne virkelige gode hjælpere i hverdagen. Med et enkelt tryk på nødknappen på nødkaldstelefonen er hjælpen sat igang.

Og ikke bare den ældre får en tryggere hverdag ved hjælp af nødkaldstelefonen. Pårørende, der bekymrer sig for deres kæres liv, får det også meget bedre, fordi de ikke hele tiden behøver at gå og spekulere på, hvad der måske kunne ske!

De pårørende behøver heller ikke bekymre sig om, hvis nødkaldstelefonen ikke bliver taget. Fjernbetjeningen til nødkaldet kan nemlig bruges til at tage røret af nødkaldstelefonen med.

Modellerne fra Doro nødkaldstelefoner er med 2 fjernbetjeninger. En til at bære om halsen, entil at bære om håndleddet.

En af de andre nødkaldstelefoner har talende nummerviser, så den ældre eller handicappede kan høre, om det er det rigtige nummer de er ved at taste ind på nødkaldstelefonen.

Nødkaldstelefoner er helt almindelige fastnettelefoner, der bare bliver monteret til fastnettet, så er nødkaldet klar til brug!

Opkaldene fra en nødkaldstelefon kan redde liv, hvis uheldet er ude!

feedback
feedback