fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find den rigtige moderne fastnettelefon

Holder du fast i at bruge fastnettelefon, og ønsker du dig en moderne fastnettelefon i elegant design, så skal du ikke miste håbet. Fastnettelefoner lever stadig i bedste velgående, og det er stadig muligt at finde elegant designede fastnettelefoner. Moderne fastnettelefoner fås i mange afskygninger, og her kan du se nærmere efter, om du kan finde en bordtelefon, der lever op til dine behov. Vi har bordtelefoner fra Doro, Gigaset og Kirk Delta.

 


Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Designet er pænt og stilfuld. Nem og brugervenlig. Høj lyd og display med en god kontrast

Mulighed for håndfri tale

Levering:
1-2 Dage

DKK 549,00
DKK 439,20 ekskl. Moms
Gigaset DX800 A, all in one

Analog, ISDN og IP-tilslutning
Analog udgang til FAX.

Farvedisplay

Levering:
7-8 Dage

DKK 2.495,00
DKK 1.996,00 ekskl. Moms


Fastnettelefoner i mange forskellige modeller og farver

Tele Call har usædvanlig mange fastnettelefoner at vælge imellem. Bordtelefoner, der også kan vægmonteres. Enkle og nemme, moderne fastnettelefoner eller de mere avancerede med mange og dejlige funktioner. Der er på flere af dem mulighed for at benytte headset kombineret med fastnettelefonen, således at man kan tale helt og aldeles håndfrit.

Tele Call har også fastnettelefoner, der egner sig rigtig godt til den lille virksomhed, der har et telefonproblem, der skal løses. Vi er gode til at rådgive omkring fastnettelefoner eller for den sags skyld, generelt set alle slags telefoner, samt hvilke der kan kombineres med hvilke fastnettelefoner - trådløse telefoner eller mobiler. Vi hjælper altid gerne den lille eller store virksomhed med at få løst telefon problemer.

Der er på mange af fastnettelefonerne hurtigvalgstaster, store displays med eller uden baggrundslys. Fastnettelefonerne kan have store som små taster, telefonbøgerne kan være af forskellig størrelse i fastnettelefonen.

Tænk dig godt om med hensyn til dine behov. Er du i tvivl, hjælper vi gerne vore kunder telefonisk med at vælge den rigtige fastnettelefon.

Alle vore moderne fastnettelefoner er pæne i design og enkle i menuer og funktioner! Det skulle gøre det lettere for dig, der gerne vil have en fastnettelefon, der er let at gå til. Når først bordtelefonen er forbundet med dit fastnet stik, kan du tale, alt det du vil i din fastnettelefon.

Ja, der er mange muligheder at vælge imellem. Kig selv og find den helt rigtige fastnettelefon for dig! bemærk at  mange bordtelefoner kan vægmonteres, hvis det er det du kunne ønske dig!

 

 

feedback
feedback