fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
Clicktophone - hjælpemiddel til kommunikation

ClickToPhone

ClickToPhone
Pris: DKK 8.500,00
DKK 6.800,00 ekskl. moms
Varenummer:
9009
Levering:
1-2 Dage

 
Antal:
Læg i indkøbskurv
 

Produktbeskrivelse

 

ClickToPhone er en boks med indbygget bluetooth teknologi. Ved brug af ClickToPhone kan du via en 0/1 kontakt styre din Android telefon.  

Med ClickToPhone til Android kan du ring op og modtage opkald. Når du bruger ClickToPhone til Android kan du tilmed skrive og modtage beskeder, bruge de sociale medier, læse mails og lytte til musik. ClickToPhone gør det med andre ord muligt at bruge alle funktionerne på din Android smartphone - selvstændigt!

ClickToPhone er ideelt til dig, der er kørestolsbruger med store fuktionsnedsættelser. ClickToPhone er til dig, som ønsker at kunne udnytte det fulde potentiale af din smartphone, og de mange muligheder der er, for at holde kontakten ved lige med venner og familie. ClickToPhone er et hjælpemiddel til dig, som har svært ved at navigere på en touch skærm. ClickToPhone er utrolig nem at bruge, og det åbner nye døre for dig og din smartphone. 

Vi hjælper naturligvis gerne med at gøre din Android smartphone klar med den nødvendige software. Kontakt os for pris og nærmere aftale herom.  

Hent brugsanvisning og seneste software her

Clicktophone kan bevilliges som hjælpemiddel af din kommune i henholdt til serviceloven.
Klik her for at gå til ansøgning på Borger.dk

ClickToPhone er registreret på Hjælpemiddelbasen under HMI-nr. 69298

feedback
feedback