Ring op med bare et enkelt tryk

fastnet telefoner fra switel med billedtaster til svagtseende

fastnet telefoner fra switel med billedtaster til svagtseende
Billede: Tre ældrevenlige telefoner: SWITEL BIG FOTO TF 540 tv., SWITEL COMFORT TF 550 i midten og SWITEL NØDKALD TF 560 th. Med alle tre kan brugeren ringe op med bare et enkelt tryk.

Fastnettelefoner med Billedtaster – Ring op med et enkelt tryk

For mange ældre er de nyeste telefoner – eksempelvis smartphones – ikke altid den bedste løsning. Måske synes man, at de er svære at have med at gøre. Måske har man ikke lyst eller brug for en. Hvis du har det sådan, så kunne en af de nye SWITEL-telefoner være løsningen for dig.

Telefonerne er udstyret med små rammer, hvor du kan sætte billeder ind af dine nærmeste. Med et enkelt tryk på billedet, ringer telefonen op til vedkommende. Telefonerne har også almindelige hurtigkaldstaster uden billeder.

Det har aldrig været så let at komme til at tale i telefon. Samtidig er det en stor hjælp, hvis man ikke lige kan huske telefonnumrene på dem, man vil tale med. Når nummeret først er kodet ind i telefonen en gang, er det der for altid.

Alle tre telefoner har høj lydstyrke og store taster. De virker også alle med høreapparater. Derfor er telefonerne ikke kun ideelle for ældre mennesker, men også for svagtseende, hørehæmmede, demente eller mennesker med handicap.

Forskellige muligheder med enkle telefoner

Forskellen på BIG FOTO TF 540 og COMFORT TF 550 er, at at COMFORT-telefonen har et tydeligt display, mens BIG FOTO har flere fototaster. Hvilken af disse modeller der er bedst for en, kommer altså an på, hvad man foretrækker af de to muligheder.

Hvis du har behov for en telefon, hvor du også kan lave nødkald med et enkelt tryk, så er SWITEL NØDKALD TF 560 perfekt for dig. Med den medfølger en simpel knap, som kan bæres både om halsen eller om håndledet, hvis man ønsker det. Knappen aktiverer et nødkald med det samme. På den måde er du sikker på, at du får hjælp, hvis uheldet er ude.

Hvis du vil læse mere om de enkelte SWITEL-telefoner, kan du klikke her.