HMI basen – her findes vi også

Tele Call har diverse digitale hjælpemidler og telefoner på HMI-basen

Vores produkter hjælper vores kunder

Hos Tele Call er vores fineste opgave at gøre det lettere for ældre og handicappede når de skal have en mobiltelefon eller en computer. For os handler det om at finde ud af et behov og efterfølgende sørge for at det rigtige produkt bliver fundet. HMI basen har til formål at fremvise et stort udbud af hjælpemidler og vi føler at ting som mobiltelefoner kan være et rigtig godt hjælpemiddel.

En telefon er også et hjælpemiddel

Som nævnt anser vi telefoner, mobiltelefoner og computere for at være gode og vigtige hjælpemidler til ældre og handicappede der virkelig kan gøre en stor forskel hvis blot brugeren får den rette oplæring.
Oplæringen gøres lettere hvis produktet er nemt at forså og det er her vores produkter viser en stor force.
HMI basen er fyldt med mange mere fysiske og lavpraktiske hjælpemidler der er meget enkle og hjælper med dårlig motorik og rystelser. Mobiltelefonen afhjælper ikke disse problemer, men vores telefoner tilgodeser disse udfordringer.

Moderne problematikker skal også afhjælpes

På HMI basen har vi ikke blot mobiltelefoner men også andre produkter der handler om kommunikation.
Vi har blandt andet Clicktophone der dog kan fungerer sammen med en smartphone hvis man ønsker dette. Clicktophone gør det muligt for handicappede at bruge en tablet og/eller smartphone ved hjælpe af en meget enkel styring. Denne løsning er et andet eksempel på en af vore løsninger der fungerer som et rigtig godt hjælpemiddel og derfor hører til på Hmi basen.

Vi har også et bredt udvalg af løsninger til ældre der gerne vil give sig i kast med computere.
Da skat snart har digitaliseret alting er mange ældre tvunget ud i at bruge skats hjemmeside, men dette kan være en meget stor og uoverskuelig opgave når man ikke har nogen form for kendskab til computere.
Med løsninger som DukaPC og Letnet kan ældre dog få en løsning der er skræddersyet til deres behov. Der bliver med andre ord tænkt på den ældre så computere pludselig er nemmere at bruge.

Et produkt som vocally er endnu et eksempel på et regulært hjælpemiddel der både kan gøre livet lettere for ældre såvel som handicappede. Med vocally kan du foretage stemmestyrede opkald via din fastnettelefon hvilket er både nemt og belejligt i mange situationer. Har man f.eks. dårlig hørelse, urolige hænder eller svage fingre kan en stemmestyret løsning være en rigtig dejlig hjælp.

Ikke kun telefoner og it

Hos telecall har vi også en bred vifte af andre produkter der passer godt ind med HMI Basen.
I vores hjælpemiddel kategori her på hjemmesiden har vi en række produkter der hjælper den
ældre eller handicappede. Vi har blandt andet ure der har større tal end normalt, hvilket hjælper mennesker der har problemer med synet.
Fjernbetjeninger er en anden form for hjælpemiddel hvor fokus ligger på brugervenlighed og taster der er til at få øje på.

Hvis du vil vide mere om HMI basen kan du gå ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse.