Emporia Elegance: Enkel og Elegant mobiltelefon til ældre

Emporia Elegance er indtil dato, Emporias mest slående håndholdte telefon, med et piano sort finish og krum ryg.

Det er et ydre i høj kvalitet med rustfrit stål belægning. emporia ELEGANCE er i øjeblikket tilgængelig i sort med en metallisk bælte som adskiller display og numer taster Strimlen har to store taster til besvarelse og afslutning af opkald, samt retningsbestemte knapper. Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre svarer til andre almindelige telefoner med hensyn til vægt og størrelse. Den vejer blot 90 g og har en størrelse på 106x50x17mm, og byder på et display med 128×160  pixel opløsning.

Mobiltelefonen har større nummertaster i forhold til andre mobiltelefoner, hvilket er Emporias varemærke.

Hver gang du foretager eller modtager et nyt opkald, vil mobiltelefonen bede dig om at gemme nummeret, det er der ingen andre mobiltelefoner der gør. Telefonbogen kan gemme op til 220 numre. Udover at være til kald og sms, som mobiltelefonen er, er alarm/vækkeur og lommelygte inkluderet. Alarmen er meget enkel at betjene. Ringetone har en høj lyd. LED lommelygten i særdeleshed er værd at nævne, hvor man med en side knap betjener den.
Emporia elegance mobiltelefonen har en skærm, som er stor nok til at læse den store tekst når du skrive til dine venner og familie. Mobiltelefonen viser også ekstra hjælpe tekster på skærmen for at gøre brugen endnu lettere. Hovedmenuen som man kommer ind i ved et tryk på siden af mobiltelefonen, har kun fire grundlæggende muligheder: telefonbog, besked, opkaldslog og indstillinger. Den brede skærm har en turkisblå tekst med sort baggrund. Skrifttypen er stor, men kan justeres efter dit behov. Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre, har polyfoniske ringetoner og melodier med fem forskellige ringetone styrker.

Et genopladeligt batteri, oplader og en selvforklarende manual hører med emporia ELEGANCE mobiltelefonen.

Emporia ELEGANCE mobiltelefonen til ældre har en fantastisk lydkvalitet, -også ved håndfri samtale. Mobiltelefonen er ikke til i at se film, video eller surfe websider, da det ikke tilbyder internetadgang eller medie indstillinger. Batteriet holder  næsten 180 minutter på taletid og 250 timer, når der holdes på standby. Med færre funktioner end andre mobiltelefoner, er emporia ELEGANCE en pålidelig mobiltelefon med de grundlæggende funktioner som telefonsamtale og sms tekst, og bestemt et oplagt valg for ældre som vil have en enkel mobiltelefon.