Doro telefoner som er nemme at bruge

Doro mobiltelefoner og fastnettelefoner med adskilte taster.

På flere doro mobiltelefoner er tasterne adskilte, så der opnås en mere sikker betjening og gør det lettere at ringe op og besvare opkald samt sende og modtage sms. Visse doro mobiltelefoner er forenklet så meget at de ikke har sms. Andre doro mobiltelefoner kan modtage sms og sende sms med forslag til færdigskrivning af ord.Tasterne på flere af mobiltelefoner ligner tasterne på en almindelig bordtelefon.

Mobiltelefoner fra doro med høj klar lyd og teleslynge.

Alle Easy mobiltelefoner fra doro har en høj lyd, som gør det lettere at hører modparten. Visse doro mobiltelefoner har ekstra forstærkning så de er velegnet til personer med nedsat hørelse.
Yderligere har flere doro mobiltelefoner indbygget teleslynge så de er velegnet at bruge med høreapparat som har telespole tilkoblet. Disse doro mobiltelefoner følger en standard som sikre at de er stort set støjfrie, også når de benyttes sammen med et høreapparat.

Doro mobiltelefoner med Nødkaldfunktion

Er der behov for hurtig hjælp, har flere mobiltelefoner en nødkaldfunktion som sender nødkald sms og nødopkald. Nødopkaldet aktiveres på den store tast bag på mobiltelefonen

Doro Fastnettelefoner med ekstra store taster.

Mange doro fastnettelefoner har ekstra store taster med stor kontrast, som gør doro fastetelefoner velegnet til svagsynede. De store adskilte taster på doro fastnettelefoner gør at der er større sikkerhed for at ramme de rigtige taster. Enkelte doro fastnettelefoner har foto taster, så opkald kan foretages ved at trykke på et billede at den som skal ringes op.

Doro Fastnettelefoner med ekstra forstærkning

I serien af fastnettelefoner er der flere forstærkertelefoner og flere modeller har tone regulering og ekstra udgang til vibrator eller eksternt teleslyngeanlæg. Den indbyggede teleslynge i røret af doro fastnettelefoner med ekstra forstærkning, gør telefonerne velegnet til brugere af høreapparat. Nogle doro fastnettelefoner med ekstra forstærkning har taster i mere almindelig størrelse.

Doro fastnettelefoner med let læseligt display

Flere doro fastnettelefoner har også indbygget vis nummer som står med stor og tydelig skrift i displayet

Doro fastnettelefon med fjernbetjent nødkald

Når nødkaldet aktiveres på én af fjernbetjeningerne som følger med telefonen, kan pårørende nemt tilkaldes. Telefonen afspiller en indtalt alarmbesked til modtageren