Doro Secure 580 er i handlen!

Den nye Doro Secure 580 er perfekt til dig, der ikke føler dig tryg ved – eller har lyst til – den nyeste teknologi. Den er til dig, der vil bruge din telefon til at ringe. Ikke alt det andet. Doro Secure 580 gør nemlig dét at ringe så enkelt, hurtigt og sikkert som muligt.

Telefonen har ingen unødvendige funktioner. Doro Secure 580 passer perfekt til netop sin målgruppe. Den har kun de mest vitale funktioner: navigations-, opkalds- og hurtigopkalds-taster samt mulighed for nødkald. Alt det, der kan være uoverskueligt, er skåret væk.

Hurtigkaldstasterne gør det let for brugeren at komme i kontakt med sine nærmeste. Det kræver ikke mere end et enkelt tryk, så ringer telefonen op. Ved siden af hurtigkaldstasterne står navnet på vedkommende. Det er en stor hjælp for mange, blandt andet dem, der har nedsat hukommelse.

Telefonen er desuden ideel til nødkald. Den har nemlig en tryghedsknap. Den kan du tage i brug, hvis du er udsat for et uheld. Så bliver der taget kontakt til de pårørende, som telefonen er forbundet til. Det giver øget tryghed – både for brugeren og de pårørende.

Tilføjet den 9/12-2016:

Doro 580 kan nu fås med nødkaldsarmbånd!

Doro Secure 580 passer altid godt på sin bruger. Telefonen kan faktisk lave nødkald på flere forskellige måder. Den kan nemlig også tilkobles Doros 3500 nødkaldsarmbånd, som kan fås sammen med Doro Secure 580. Nødkaldsarmbåndet kan tages med overalt. Ned at handle, på gåturen, eller sågar i badet. Doro 3500 kan også bæres om halsen.

Doro har skabt en perfekt telefon til ældre mennesker, der ikke har brug for den nyeste smartphone.