Doro mobiltelefon skaber ekstra tryghed i hjemmet

Doro 334 – telefon der automatisk kan sende en alarm, hvis du er i nød

Simpel aktivering og deaktivering af alarm

For alle fem indstillinger gælder det, at alarmen på Doro 334 IUP bliver aktiveret efter fem sekunder i de 5 sekunder ude af position eller efter 5 sekunders ubevægelighed. Efter 30 sekunder påbegyndes nødkaldssekvensen. Såfremt alarmen er aktiveret ved en fejl, så er der ingen grund til bekymring. Alarmen deaktiveres ved enten at bringe mobiltelefonen tilbage til rette position eller bevæge mobiltelefonen inden for 25 sekunder.

Enkle og brugervenlige opkaldsfunktioner og egnet til hørehæmmede

Doro 334 IUP er utrolig enkel og nem at bruge. Der er ingen unødige funktioner. Doro 334 IUP kan kun benyttes til at modtage opkald, ringe op og til at foretage nødopkald. Derudover har Doro 334 IUP 4 hurtigvalgstaster, hvor det e muligt at skrive navnene på de fire nærmeste venner eller familiemedlemmer. Det betyder, at opkald til de mest kaldte numre kan foretages ved blot et tryk på en tast.

Med Doro 334 IUP er der også tænkt på, at personer med nedsat hørelse skal kunne bruge telefonen.  Doro 334 IUP er med klassificeringen T3/M3 således lavet, så den er kompatibel med de fleste høreapparater.

Doro 334 IUP er en videreudvikling af Doro HandlePlus 334gsm, der har de samme brugervenlige funktioner. Doro 334 gsm er værd at kigge nærmere på, hvis du ikke har behov for en automatisk aktiveret alarm.