Gratis og Hurtig Levering

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

DoMyDay: Dansk teknologi gør kvinde med Downs syndrom selvstændig

For 39-årige Hanne er hendes mobiltelefon ikke bare en mobiltelefon. Den er også et hjælpemiddel, der gør, at hun kan løse daglige opgaver, som ellers ville have været umulige.

Hanne er i fuld gang med rengøringen. Først har hun vasket op og gjort rent på bordene i køkkenet. Nu er hun gået i gang med at feje gulvet. Med hiv og sving fører hun kosten rundt i lokalet, og efterlader et rent spor bag sig.

Det giver hende altid en god følelse, når hun hjælper til. Hanne kan godt lide bekræftelsen i, at hun skaber synlige resultater.

Bliver sat i gang af DoMyDay

Sådan har de fleste mennesker det nok. Men Hanne er ikke som de fleste. Hun har Downs syndrom, og bor til daglig på et bosted. Før hun fik hjælpemidlet DoMyDay, havde hun ikke kunnet klare den slags gøremål selv.

 


DoMyDay hjælper Hanne til at være selvstændig i hverdagen

Du kan læse meget mere om DoMyDay ved at klikke her.


”Jeg kan godt selv,” siger Hanne i dag, når man spørger hende, hvem der gør rent.

Det kan hun takket været DoMyDay. Den ligner en almindelig smartphone, men indeholder meget mere. Det er i virkeligheden et teknologisk hjælpemiddel, hvor man kan indlægge guides til, hvordan brugeren løser forskellige opgaver. I Hannes tilfælde har personalet på bostedet lagt forskellige opgaver ind, som Hanne let kan finde frem.

feedback
feedback