Gratis og Hurtig Levering

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find det rigtige mobilabonnement

Find et billigt abonnement her på siden. Vi har billige mobilabonnementer til alle. Det vil sige, at du kan vælge et mobilabonnement, der passer til netop dit behov alt efter om du snakker lidt eller meget i den lille mobil.

Med et abonnement sikrer du, at mobilens nødkaldsfunktion altid virker.

 

 


Greentel Basic

Greentel Basic - Vælg mellem BasicSekund til
1 øre pr. sek. og BasicMinut til
48 øre pr. minut 
29,- minimumsforbrug

Levering:
1-2 Dage

Gratis levering

DKK 50,00
DKK 40,00 ekskl. Moms
TDC taletidskort - Startpakke med 35 kr. taletid

Taletidskort til TDC. Startpakke med simkort, telefonnummer og 35,- taletid med god dækning fra TDC's mobilnet

Levering:
14-21 Dage

Gratis levering

DKK 100,00
DKK 80,00 ekskl. Moms

Greentel og TDC Mobil Abonnement

Du kan vælge et abonnement efter, om du snakker meget eller lidt i telefon. Vi har mobilabonnementer og taletidskort til Greentel og TDC, så hvis du står og mangler et billigt abonnement kan du finde det her.

TDC abonnementet gør det muligt for dig altid at have din mobil klar til opkald på en yderst billig måde. Du skal ikke tænke på optankning, det kører bare for dig! Til dig, der har brug for nødkaldsfunktionen, og altid skal være sikker på det dur er her en billig mulighed. Du skal med dette abonnement aldrig tænke på, om du løber tør for taletid. Det er der altid!!!

Kan det være, at du ikke rigtig ved, hvor meget du egentlig taler i mobilen, eller er det nogen gange meget og andre gange lidt, så kan det måske betale sig at få et Basic abonnement.

Greentel har mange forskellige abonnementer at vælge imellem, derfor er det vigtigt, du kender dine behov. Kig inde på de forskellige pakker, hvad de indeholder og skræddersy et abonnement til dig!

Greentel er god til prisen og har en grøn profil!

 

 

feedback
feedback