Gratis og Hurtig Levering

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom
Plus Castor vægtelefon - Castor Plus vægtelefon - Kirk vægtelefon

Plus Castor vægtelefon DEMO

Plus Castor vægtelefon DEMO
Pris: DKK 599,00
DKK 479,20 ekskl. moms
Varenummer:
5706841140343-2
Levering:
1-2 Dage

Gratis Levering
Antal:
Læg i indkøbskurv
 
1494936405_plus-castor-1.jpg
1494936405_castor.jpg

Produktbeskrivelse

Ved køb af demo vare fås et stk Seki Slim fjernbetjening i rød med Gratis til værdi af 299,00

Seki Slim er ekstrem simpel og praktisk fjernbetjening med kun de mest nødvendige funktioner, der er nødvendige for den daglige betjening af dit TV.

Seki Slim har kun 6 forskellige knapper, der er derfor også kun de knapper, som er nødvendige, såsom tænd/sluk, skift kanal og juster lydstyrke.

Seki Slim er et fornuftigt valg til især ældre, der ikke kan overskue de mange knapper og funktioner, der er på moderne fjernbetjeninger.

Husk at batterierne ikke er med i købet!

NB: Virker ikke sammen med B&O fjernsyn.

 

Er du en af dem, der stiller krav til, at din telefon skal være i et design, der passer til resten af huset og indretningen? Så er designtelefonen Plus absolut værd at kigge nærmere på.

Plus Castor fastnettelefonen er designet af danske Marianne Stokholm, som ikke er hvem som helst. Marianne Stokholm er en erfaren designer med mange priser og museum-udstillinger bag sig. Al denne erfaring er samlet i hendes fastnettelefon Plus Castor, hvis design er værd at ligge mærke til.

Fastnettelefonen Plus Castor der med fordel kan placeres på væggen, er udformet som et kryds med stander og telefon. Selve tastaturet kan man kun se, når man løfter telefonen, og det er med til at give Plus Castor fastnettelefonen det unikke udseende. Plus Castor er en sand designperle, der næsten skal ses for at opleves for alvor!


Det flotte, danske design gør også Plus Castor egnet som fastnettelefon både i private hjem og på kontorer. Telefonens diskrete og næsten anonyme design tager ikke opmærksomheden fra andre designartefakter, men telefonen supplerer derimod andre designgenstande så godt, at den samlede designkvalitet fremstår mere klart.  

Med hensyn til funktioner er Plus Castor fastnettelefonen naturligvis udstyret med genopkald, nem volumenkontrol, en mikrofonafbryder (mute-knap) og hukommelse til at huske 10 numre, der hurtigt og nemt kan ringes op. Plus Castor er ikke en hvilken som helst telefon. 

Plus Castor er en almen telefon, der kan benyttes af alle, men kun værdsættes af få.
Er du et af de mennesker, der kan se det smukke i Plus Castor fastnettelefonen med det tidløse, men stadig simple design, kan du med fordel købe Plus Castor billigt hos TeleCall. Se herunder, hvad salgspakken med fastnettelefonen indeholder!

Plus Castor leveres i en salgspakke indeholdende følgende:

Seki slim fjernbetjening i rød medfølger gratis til denne DEMO vare 

 • Telefon håndsæt
 • Telefonledning med spiral mod telefonen. Rj11 - 3Pol
 • 2 skruer og 2 rawlplugs
 • Dansk brugsanvisning
 • Vandret beslag til PLUS montering
 • Rundt beslag

Kun det ene af de to beslag skal benyttes

Her han du se hele vores udvalg af fastnettelefoner

SpecifikationerEgenskaber for Plus Castor fastnettelefon:

 • Genkald
 • Anonym, passende farve
 • 10 numre kan gemmes
 • R-tast for omstilling
 • Nem volumenkontrol
 • Mute-knap / slå mikrofonen fra
 • Et fantastisk design

Lignende produkter

feedback
feedback